Irvin+Mack. Ne bi bio u koži nijednom RB-u.Mean_Machine ::Irvin stiže u naciju. Ove godine prilično smo agresivno krenuli u FA.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Irvin+Mack. Ne bi bio u koži nijednom RB-u.Mean_Machine ::Irvin stiže u naciju. Ove godine prilično smo agresivno krenuli u FA.
Ko li će ga ukrasti?Nik88 ::Dolphins released CB Brent Grimes.
definitivno za te pare dolaze u obzir samo JJ i VonWild Raven ::Kakvo bahaćenje jebem ti sunce...
Da sam kojim slučajem video samo cifru, bez da znam koji je igrač potpisan, bio bih spreman uložiti bubreg, muda, i plućno krilo da smo potpisali J.J. Watta u najmanju ruku.
Sta znaci pristojan QB?Nik88 ::jos jedno 4-5 timova sad nema pristojnog qb-a. na tabli su jos 2 koliko toliko dobra
William Hayes (Re-signed multi-year deal with LAR)
A sto te pare nisu bacali dok je matori Toma vodio tim, nego stedeli, ceo zivot stedeli, pusili krdzu, jeli kosti i kacamak, i sta su ustedeli?Pit Bull ::Vernona smo platili taman toliko da moze odmah u penziju od srece. Kakvi nama gusari rade prelazni rok, necemo plej-ofa videti do Olimpijade, one u Japanu u najboljem slucaju.
KPGS ::A sto te pare nisu bacali dok je matori Toma vodio tim, nego stedeli, ceo zivot stedeli, pusili krdzu, jeli kosti i kacamak, i sta su ustedeli?Pit Bull ::Vernona smo platili taman toliko da moze odmah u penziju od srece. Kakvi nama gusari rade prelazni rok, necemo plej-ofa videti do Olimpijade, one u Japanu u najboljem slucaju.
4 godine zaredom PO se gleda iz fotelje na TV-u!
isto kao i Arsenal (na moju zalost, dugogodisnji navijac stipsi u EPL i NFL)!
mora 100milionakb8 ::Čekamo koliko će Von dobit...
Strah me i pomislit...
Zato sto sam navijac oba tima, a imaju mnogo zajednickih karakteristika (Nadam se da ce otpustiti Arsenal matorog sktrca!)!Cenci ::KPGS ::A sto te pare nisu bacali dok je matori Toma vodio tim, nego stedeli, ceo zivot stedeli, pusili krdzu, jeli kosti i kacamak, i sta su ustedeli?Pit Bull ::Vernona smo platili taman toliko da moze odmah u penziju od srece. Kakvi nama gusari rade prelazni rok, necemo plej-ofa videti do Olimpijade, one u Japanu u najboljem slucaju.
4 godine zaredom PO se gleda iz fotelje na TV-u!
isto kao i Arsenal (na moju zalost, dugogodisnji navijac stipsi u EPL i NFL)!
Pa neznam kako mozea zsporedivati Arsenal i Giantse. Arsenal nije vidio tropej Premier league vise od 10 godina. A vi ste 2007 i 2010 ako se nevqram osvojili. Neznam sto binhtjeo!
da, to je tacno, nije jedini koji profitira od sjajnih saigracaWild Raven ::Najgore je to što je lik potpuna prevara ( mislim na Vernona ). Mislim da sam postovao taj link gde su ga neki analitičari razgolitili do najsitnije koske. Čovek napabirči sekove tako što mu QB-ovi bežeći od Kamerona ili Suha prosto sami upadnu u naručje. Lik nije u stanju sam nešto kreirati sve da mu muda zavise od toga. JEBOTE! 52 miliona garantovano.....odo da navijam za Brownse....
mozda se Cruz povratiWild Raven ::Da rekapituliramo....Trebaju nam još.... Jedan do dva LB, slot korner, i FS u odbrani... RG, RT i WR u napadu....Sve to se moglo sasvim solidno pazariti za ove pare koje su date Prevari Vernonu.
KPGS ::Sta znaci pristojan QB?Nik88 ::jos jedno 4-5 timova sad nema pristojnog qb-a. na tabli su jos 2 koliko toliko dobra
William Hayes (Re-signed multi-year deal with LAR)
Evo timova koji nemaju QB (cestitog):
MIA (ima samo jako pristojnu zenu),
NYJ (i da potpisu Amisa, nista specijano),
BUF (TT je nista specijalno, jos jedna ptica trkacica),
CLE (imaju VIP pijanduru koju jos uvek nisu otpustili),
HOU (novu verziju Mat Flina),
DEN (ni baba Vanga ne zna ko ce bacati, mozda pajser ili Elway),
DAL ( Homo ako bude izdrzao celu sezonu bice 8 svetsko cudo),
WAS (Rodja tek treba da pokaze da jedna lasta ne cini prolece, takav mu i ugovor),
PHI (Sam Bradford, koji je unovcio prvu poziciju na draftu, a rezultati cista 0),
CHI (secerko je secerko),
DET (debeli je poznat po useravanju motke),
ATL (sto bi reko Dave Dameshek: and Mat Ice, absolutely nothing!)
SF (ink stain ili Blaine Gabbert ),
LA Rams (krakati Nick Folic ili Case Keenum).
Tako da za svakog QB (a mantra im je Decko koji obecava) se baca do 18 miliona zelembaca, a ne moze svako u PO, a kamoli u SB!
NFL Fans Serbia » Sezona 2016/17 » Preseason 2016/17 » Offseason 2016 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu