pratimo bejzbolRasha ::Sad pauza do septembra. Sta radite kad nema NFL-a?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
pratimo bejzbolRasha ::Sad pauza do septembra. Sta radite kad nema NFL-a?
Rasha ::Sad pauza do septembra. Sta radite kad nema NFL-a?
Rasha ::A NASCAR?Spartacus ::F1, Moto GP itd.
zokiruma ::Zamisli koja bi bila kosmicka pravda da Pejton zavrsi u Remsima kod dr.dule-ta
Ja mislim da bi se narednih godinu dana smejao
Odbrana Denvere počistila 3 od 4 najbolja napada u plejofu. Strašni su. LoB su male mace za njih. Dugo nisam gledao bolji pass rush.dr.dule ::Gledam reprizu. Jos moj mozak ne moze da ukapira u koju je zonu sumraka uleteo Pajser. Napad splacina. Odbrana svaki respekt. Epilog ocigledan. Pobedili su realno tri kompletnije ekipe i pslali pajsera sa tepsijom na pecanje.
Čuj pauza. Sad tek kreće draft sezona. Combine, Pro Day, pa sve do Drafta.Rasha ::Sad pauza do septembra. Sta radite kad nema NFL-a?
NASCAR je najbolji! Najbolji show na zemljiSpartacus ::Rasha ::A NASCAR?Spartacus ::F1, Moto GP itd.
U mom slucaju nemam vremena da pratim i to.Hokej mi je u tom terminu zanimljiviji, a nije da nedeljom uvece nema zanimlivog meca u NBA ili Seriji A.
Peyton Manning ::jasno mi je zasto Peyton nije hteo da kaze sinoc o polvacenju, al ako slucajno uradi ono sto se pominje da ce preci u Ramse ili tako negde, onda je debil
nema vise u sebi kvaliteta da igra u NFL, a ovo je perfektan kraj...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu