Foster is the Derrick Rose of the NFL.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Charles,Fosterpenban ::Texans confirmed RB Arian Foster hurt his Achilles. Doctors believe it is torn. Horrible.
+1000Peyton Manning ::Foster is the Derrick Rose of the NFL.
Svaka čast pa si našao vremena da pogledaš sve utakmice.Pit Bull ::Odgledah od pola 12 pa do sada sve condensed osim :SD: :OAK: , mnogo je lepse izdvojiti 4-5 sati i odgledati ovako sve utakmice, nego redzone, naravno morao sam uciniti malo magije da se ne vide ostali rezultati ali uspelo je
bas ih razvalili Vikingsi u drugom delu meca, Megatron u 1/4 imao strasno hvatanje ali sad se tek vidi zal za onim porazom od u 1.kolu, mada i ovako Minesota ima lepe sanse da dogura do POa. Caldwella ce najuriti vrlo brzo u Detroitu.
Tuzni Koltsi, kao sto rece neko, da nisu u ovoj diviziji ne bi videli POa, mada ni ovako nisu sigurni jos uvek. Saintsi izvukli jos jednu vaznu pobedu i vratili one poraze od Tampe i jos jedan. Ako uvezu sad dve pobede(a nadam se da nece) eto i njih u borbi za PO. Mislim da je dobra odluka Paytona sto su svi osim Ryana najureni, odbrana je odlicna.
strasna bezidejnost u napadu Stilersa bez Big Bena, Brown opet imao 2-3 spektakularna hvatanja.
gledao do 21:0, ono je bas pisanje, vidim 41:0 poluvreme, je l' to rekord NFLa? Sto je najgore Hjuston i nema tako losu ekipu na papiru, cak mislim da ova ekipa i bez Fostera moze do POa, ali morali bi koliko ujutro da najure O'Briena, teska neznalica. Majamiju uspela sok terapija i postaju ravnopravni u borbi za PO.
odlican derbi, Patriote zasluzeno mada moglo je otici i na suprotnu stranu, mislim da bi se ovi timovi mogli sastati i u PO.
:STL: granitna odbrana Ramsa, bukvalno bez ideje u napadu Klivlend, mada ni napad St.Luisa nije bio mnogo bolji, odbrana je stvarno vrhunska.
najmrtvija utakmica danas, porodila Atlanta pobedu, ali ipak pobeda se pise. Ovaj sto je menjao Mariotu uopste nije los QB iako je choknuo na kraju.
vidim najveci preokret u istoriji Redskinsa, stvarno treba pohvaliti Jay Grudena za ovu sezonu, prosecan roster koji ima smek ove sezone, onside kick u onakvom momentu, odlicna ideja u poslednjem napadu, 4 receivera na jednu stranu, TE na drugu, zbunio odbranu i doneo pobedu. Od Tampe nema vecih luzera, sami su sebe prevazisli veceras. Skinsi ce biti nezgodni naredne sezone, ove im raspored ne dopusta da odu vise od 6/10 ili 7/9
:SD: :OAK: nisam gledao ali velika pobeda za Raiderse, i oni se ukljucuju u borbu za PO, i to odlicne osnove za buducnost imaju. Rivers moze da se upuca, i oni bi trebali trenera da najure.
slatka pobeda, Harris mag,doktor,majstor... Ali MVP je Rogers-Cromatrie, prosle sezone je bilo naznaka dobrih igri, ove je po meni najbolji korner u dosadasnjem delu lige, stvarno majstorske partije. Napad opet tragican ali odbrana je izvukla. Dalas i definitivno bez realnih sansi za PO, mislim da sada nece ni zuriti sa Dezom. Nama slede dva gostovanja na jugu, bilo bi lepo da se otkine jedna pobeda, dve bi vec bile premija pred derbi sa Patriotama.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu