Vec vidjeno! Arsenal na celu sa olinjalim, matorim, skrtim, i nadasve bezmudim francuskim pederom
je opet usrao motku da osvoji nesto! E, sada ga je ceo stadion izvizdao i njega i one jajare od igraca.
Ali budjavom americkom smradu Kroenkeu to ne smeta dok je kasa puna ko brod. Nadam se ako Msje Pederski Skrtac ne ode na kraju sezone, da nece vise nikad imati rasprodat stadion plus se iskreno nadam da se Arsenal nece plasirati ni u ligu sampinjona (daj boze) pa da vidim onda da li ce ga jos uvek drzati da igra fudbal moj te mota oko plota.
Juce sam imao prepisku na Wiberu sa drugarom, i on je umirao od smeha na moje komentare.
Na primer zao mi je sto nemamo trenera koji je fajter (kao npr Slaven Bilic) ma da imamo trenera koji ima muda, pa makar bio i Tony Pulis (ne bi osvojili nista, ali zato bi u dve sezone svima lomili kosti i noge, da naplatimo silne batine sto smo dobijali dok nas je vodila francuska bezmuda pudlica).
Jebo ti igru kada nemas zelje i volje (a bogami ni znanja) da pobedis, nego se kao mlitava baba vuces po terenu! Iskreno se nadam da cemo samo sjebati Totenhem u derbiju (da se neko cudo desi i da uzmemo bod), a posle mozemo sve do kraja da izgubimo. Bilo bi suvise da Jese osvoje titulu na svu ovu nasu muku i tugu. Ali realnost je sledeca:
Prvo cemo se napasti maslacka na White Hart Lane-u, a onda ce nas potopiti Barselona na Camp Nou!
I onda ce pedercina francuska da se zali na povredjene igrace, nedostatak srece, kurac palac, komunalac, ... Draga Francuska Pedercino, penzionisi se, kupi vilu na Mikonosu, nadji nekog mladog buljasa da te guzi, a leti kad dodje Cedica na odmor, mozete zajedno da vucete crte!