ZippoZG ::Bice to zajebano gostovanje na Levisu,ipak ulog je velik 3 mesto u diviziji
Uh,kakav samar BG-ZG duetu.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ZippoZG ::Bice to zajebano gostovanje na Levisu,ipak ulog je velik 3 mesto u diviziji
Možeš gledati na NFL Network, NFL Mobile i nfl.comCenci ::Hoće se moći drat gledati samo da uđem na NFL.com ili mi treba GP?
Tyler Boyd. Obrati pažnju na to ime.Zona do trona ::Gledam malog Sheparda,valjda se tako zove WR sa Oklahome i mogu vam reci da mi deluje impresivno.
Tu je i Joseph, S sa WV, taj gde udari,tu trava vise ne raste.
Mean_Machine ::Tipujem između 10-15.
Mene interesuje da li ima šanse da NYG i Majami preskoče Eliota i da upadne nama ?
Raising Arizona ::Stize konacno i Draft night
Sta reci koju posluku porati za ove moje
Korner, centar, pass rusher?
Ko ce ga znati
C Kelly ako potraje do nas to nam je najbolja varijanta za win now situaciju u kojoj se nalazimo
Ezekiel ima ogroman EGO.Zona do trona ::Mean_Machine ::Tipujem između 10-15.
Mene interesuje da li ima šanse da NYG i Majami preskoče Eliota i da upadne nama ?
Gledam highlightse tog RB sa OSU i ne vidim specijalnog RB.
Ne vidim novog Adriana Petersona,malcice stariji ce se setiti D-Maca dok je bio na Arkansasu,on mi je isto bio dosta bolji prospekt od Eliota.
Govorim ovo zato sto klincu predvidjaju mozda cak i top 5,a mislim da nije vredan toga.
dr.dule ::Jonathan Williams RB sa Arkanzasa. zapamtite ime .mislim da ne gresim.
Wild Raven ::Naložio se GP, radi ko singerica. Ja ću verovatno odspavat koji sat ali navijam uru za malo pre dva i biću tu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu