NE hendikepiran, igrace se sa regularnim loptama
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::NE hendikepiran, igrace se sa regularnim loptama
Šalu na stranu, - bi mogla biti jako dobra utakmica.Miki HOF ::New Orleans
Šteta. Mada je utakmica bila lijepa za oko, kazne su odlučile pobjednika.Ol' Dirty Bastard ::Ja cu pogledati prvo poluvreme ravena saints Saintsima se jednom drajvu povrede Elerbi i Brauner
Vlado997 ::Šteta. Mada je utakmica bila lijepa za oko, kazne su odlučile pobjednika.Ol' Dirty Bastard ::Ja cu pogledati prvo poluvreme ravena saints Saintsima se jednom drajvu povrede Elerbi i Brauner
Ol' Dirty Bastard ::Vlado997 ::Šteta. Mada je utakmica bila lijepa za oko, kazne su odlučile pobjednika.Ol' Dirty Bastard ::Ja cu pogledati prvo poluvreme ravena saints Saintsima se jednom drajvu povrede Elerbi i Brauner
Jel se zna sta je sa povredjenim, jel ozbiljno? Braunerovo mi je delovalo kao torn acl
6 igrača je napustio utakmicu ranije. Pomalo zabrinjavajuće.penban ::Ol' Dirty Bastard ::Vlado997 ::Šteta. Mada je utakmica bila lijepa za oko, kazne su odlučile pobjednika.Ol' Dirty Bastard ::Ja cu pogledati prvo poluvreme ravena saints Saintsima se jednom drajvu povrede Elerbi i Brauner
Jel se zna sta je sa povredjenim, jel ozbiljno? Braunerovo mi je delovalo kao torn acl
Brandon Browner injury not considered serious
IPA ::I naš peti pik ide na IR.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu