Vala ni OL Broncosa ne daluje kako treba. Pejton nema dovoljno vremena,a i vec sada se nadobijao batina.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vidim da se wr ne krecu kako treba,ali neka barem baci u pravcu nekoga,cisto reda radi i da izbegne sek. Ako se WR lose krecu ili su dobro markirani ili nisu ispostovali akciju koja je pozvana.dr.dule ::A kome da baci? Nije problem tu ni OL ni Flekavi vec WR koje imaju
Sad jesteZona do trona ::Da li je ovo novi TD Mariote?
Poslednji put izmenio Steelers dana Pon 14 Sep 2015, 00:06, izmenio ukupno 2 puta
Ja sam spomenuo ali je proslo neopazenoOl' Dirty Bastard ::Bravo odbrana, inace nisam video da je neko komentarisao Amirov prvi TD
Bucs ::Ja sam spomenuo ali je proslo neopazenoOl' Dirty Bastard ::Bravo odbrana, inace nisam video da je neko komentarisao Amirov prvi TD
Ja sam pitao na draftu zasto lik ide tako rano?Cetvrta runda,a imaju jos i Bella i Riddicka.Nisam tip koji bi zezao nekoga zbog necega takvog.Zona do trona ::Ja bih prokomentarisao,samo da se setim ko me je ono u draft roomu zezao sto sam draftovao Abdulu u 4. rundi?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu