Vlado997 Zmaj od Doboja pao sam
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Nije otišao u školu, mući se sa plavom bojom.Spartacus ::Nisam ja na redu, birao sam jutros.Vlado je verovatno otisao u skolu, na njega je sada red.
Steelers ::Vlado997 Zmaj od Doboja pao sam
Pejton rekao u intervjuu na okupljanju svih trenera da će se draftovati dva DE/OLB. Ovako mi dobro došlo, draftovao jednog koji dobro obara QB-a a drugog koji dobro obara RB-a. Plus, obojica mogu da šetaju od 3-4 do nickela.dr.dule ::a zašto Vlado zmaju od Doboja dva DE/OLB ?
Spartacus ::Mozemo da stignemo ako imamo prosecno 10 pikova, samo oni koji su blizu neka Duletu posalju listu zelja(ne vise od 10 imena) i tako cemo ici brze.Juce smo odradili 11 pikova.
Vlado997 ::Uzeh atletičara. Zar je moguće da je ovako nisko Darby pao, momka kotiraju u prvoj rundi, negdje i u top 15.
EDIT: “Ronald is one of the most talented athletes that I’ve ever coached,” says Potomac track coach Stan Mullins, who’s coached track for more than 40 years.
Ja sam planirao da ga uzmem na kraju druge runde,ali nisam bio tu.Vlado997 ::Uzeh atletičara. Zar je moguće da je ovako nisko Darby pao, momka kotiraju u prvoj rundi, negdje i u top 15.
EDIT: “Ronald is one of the most talented athletes that I’ve ever coached,” says Potomac track coach Stan Mullins, who’s coached track for more than 40 years.
kb8 ::Vidim da sam kočnica napredku pa iz glave lupam:
*Benardrick McKinney, Mississippi State
Axam fulo štogod, vičite pa da mjenjam...
Srbistuta ::zasto ste izmenili sliku J traina?
NOT kewl
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu