Kontam da bi kornjača uspeo da disciplinuje momka, a možda i njemu samom bez spoljnih uticaja dođe iz dupeta u glavu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
FdS ::
16. Dorial Green-Beckham
Oklahoma Sooners
Wide receiver
Height 6 ft 5 in (1.96 m)
Weight 237 lb (108 kg)
FdS ::Jesam li ja poludeo ili ide neka herojska muzika svaki put kad se otvori glavna tema. Nešto u stilu onih likova "Two steps from hell" što rade muziku za spektakle.
Vlado997 ::Jeste skontali da je na zvaničnoj temi Steelers ubacio muziku iz Draft Day-a.
dr.dule ::siguran sam da NYG u prvoj rundi nece uzeti WR. pored onakve OL i pitanja oko DE tesko je verovati u to.
A očekujem da i ove godine, na portalu kada budeš postavljao tekst, na dresu Beckhama ne bude broj 1 već 23.Steelers ::FdS ::Jesam li ja poludeo ili ide neka herojska muzika svaki put kad se otvori glavna tema. Nešto u stilu onih likova "Two steps from hell" što rade muziku za spektakle.Vlado997 ::Jeste skontali da je na zvaničnoj temi Steelers ubacio muziku iz Draft Day-a.
FdS ::dr.dule ::siguran sam da NYG u prvoj rundi nece uzeti WR. pored onakve OL i pitanja oko DE tesko je verovati u to.
Ima kvalitetnih guard-ova da se proberu i drugog dana...
fali broj ispod. isekli zlotvori.Ol' Dirty Bastard ::FdS ::
16. Dorial Green-Beckham
Oklahoma Sooners
Wide receiver
Height 6 ft 5 in (1.96 m)
Weight 237 lb (108 kg)
Jel ovo mug shot?
dr.dule ::FdS ::dr.dule ::siguran sam da NYG u prvoj rundi nece uzeti WR. pored onakve OL i pitanja oko DE tesko je verovati u to.
Ima kvalitetnih guard-ova da se proberu i drugog dana...
kao na primer?
dr.dule ::kornjaca uzeti WR u prvoj rundi nece sigurno.
Cooper i White će otići 99% prije vas. Po meni je draftovanje OL mnogo bolja stvar.FdS ::dr.dule ::kornjaca uzeti WR u prvoj rundi nece sigurno.
Ako bude na raspolaganju neko iz trojstva Cooper/White/Parker onda uzimamo tog. Ako sva trojica odu pre pozicije broj devet onda verovatno ne uzimamo WR.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu