[quote="Peyton Manning"]
Zona do trona ::NE je samo u prvoj cetvrtini bio miljama bolji tim, da je SEA dobio,ne verujem da bi iko mogao reci da je nezasluzeno.
Lane je vazan sraf u pogledu 3 CB, yaustavljanja slot WR,a upravo je to oruzje NE. I od kada je to merilo INT kada pricamo o kvalitetu CB? Pogledaj broj INT Revisa i Shermana.
Jacob,hoces da kazes da je 53 obaranja malo za treceg CB, nickle CB? To je fenomenalna statistika.
1. NE je bio u bolji u 1/4, 2/4 i 4/4 a Sea u 3/4 a to je sve zahvaljuci sto su zabili onaj TD za 29 sekundi kada se D NE toliko opustila da bi im i Tampa zabila.
2. Lane je vazan kao i Kyle Arington. NB. i bolji NB od Lane nisu uspevali da pokrivaju Edelmana a u ovoj formi ni Amendolu. koliko znam NB je otpadak od CB. Int je merilo koliko i tekl.
3. 53 teklova Lane ne predstavljaju neku brojku kada je to za tri sezone vec se radi o tome da su preostala 4DB odlicni igraci. sam Kyle A ima samo u ovoj sezoni 33 pa je bulja igrac.
4. Dante Hajtauer kao MLB je od 2/4 igrao povredjen pa su ga menjali Fleming i Kasiljas. rezerve rezervi. pa tu bi i zlatno zubi trcao.
sinoc sam pogledao natenane mec. uz sve pdf spisak sa meca. onaj anonimus krakati koji je uhvatio 109 jardi je to ucinio sve dok nisu stavili drogasa na njega pa je posle mogao da radi ono sto je i obicno radi. statira.
i naravno da je Sea pobedio , zasluzeno bi pobedio jer je iskoristio sve poklone NE a nije dopustio nijedan u toku celog meca. ljudi su odigrali maksimalno dobro koliko oni mogu u trenutnoj situaciji. ceo PO su se svercovali. prvo protiv Karoline, zbog kukavicluka HC i OC GB su pobedili i sinoc su se izvlacili zbog gresaka NE. ne kazem da je NE bolji tim ali je za malkice bio bolji u SB. za onoliko za koliko su dobili. da nisu napravili 5 velikih gresaka verovatno bi rezultat bio ubedljiviji u njihovu korist. e da i onaj TD za 29 sekundi.