Twitter reacts to Seahawks' call to throw on goal line
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::htjeli da iznenade
STP ::Peyton Manning ::I dalje sam u soku da su na 25sec do kraja, 1y od end zone, najjaci RB u backfieldu i ti bacas...
Nešto slično smo i mi radili pre dve godine u SB, kada je Kapernik bacao, ako se ne varam, na sva četiri pokušaja na kraju ispred end zone.
STP ::Ovo je još jedna od onih utakmica: ako je neko prvi put gledao AF, zarazio se zauvek ovim sportom...
facepalmMinitron ::Umišljeni školski siledžija bacio INT, undrafted rookie donio pehar, filmski završetak.
Hvala vam što niste dali da ovo bude još jedna noćna mora.
Go Pats.
mi smo bar navikli na gomilu PatsaSteelers ::jedan potez odlucio mec, steta za Sijetl
od nju inglandovih bandwagonersa se nije moglo ziveti ni pre a tek ce sad da se pomame...
Poslednji izmenio Peyton Manning dana Pon 02 Feb 2015, 13:40, izmenjeno ukupno 1 puta
The Who mozda najdosadniji nastup koji sam gledaoSpartacus ::Ali ajkule su definitivo pobedile.
Nadam se nekom hip hopu ili roku dogodine, u poslednjih pet godina posle The Who samo pop zvezde nastupaju.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu