sad mi nije jasno koji ce biti komentatori na nasem FOX-u.Peyton Manning ::Fox,Arena i NBC...valjda cemo se uglaviti negde
Prosle godine FOX je imao prava prenosa pa su pustili americke komentatore. Ove godine ce verovatno preuzeti od NBC
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 14 ... 26
sad mi nije jasno koji ce biti komentatori na nasem FOX-u.Peyton Manning ::Fox,Arena i NBC...valjda cemo se uglaviti negde
Steelers ::sad mi nije jasno koji ce biti komentatori na nasem FOX-u.Peyton Manning ::Fox,Arena i NBC...valjda cemo se uglaviti negde
Prosle godine FOX je imao prava prenosa pa su pustili americke komentatore. Ove godine ce verovatno preuzeti od NBC
Danijel Lg ::Al Majkls i Kris Kolinsvort bi trebali biti na NBC
Nema svako FOX. Uzdam se u NBC.Steelers ::Spartacus ::SB ce i ove godine da ide na FOX-u, malocas isla najava.Peyton Manning ::NBC to live stream the Super Bowl for free
vesti dana
ako se ne zeznemo pa nbc bude slobodan samo za stanovnike SAD
Parangal95 ::Pa šta bi trebao mrzit Seahawkse zato što navijam za 49ere ... Mislim pojam rivalstvo i mržnja mi se ne uklapa u NFL(mada oni to zovu tako) nije to zvezda partizan ili hajduk dinamo ako me razumijes
Spartacus ::Ja tebe ne razumem, zasto si uopste stavio da si navijac SF kada ces da navijas za Sijetl?Rival iz divizije je na putu da ostvari b2b titulu, a prosla je isla preko vasih ledja.Ja stvarno ne znam kako prema tome mozes da budes ravnodusan.
E moj Kabe, u sta su vam se pretvorili navijaci.
udri ga dok leziPeyton Manning ::"I think people somehow get a skewed view of Tom Brady," Sherman said. "That he's just a clean-cut guy that does everything right and never says a bad word to anyone. We know him to be otherwise."
Jacob ::Bas sam se pitao hoce li biti prenosa Na Foxu i vidim malopre najavu.
dr.dule ::Jacob ::Bas sam se pitao hoce li biti prenosa Na Foxu i vidim malopre najavu.
ali onaj 2017te
pa zasto mislis da nece biti prenosa, kad ide najava kao i prose godine, da ce biti prenos na obicnom Foxu?dr.dule ::dr.dule ::Jacob ::Bas sam se pitao hoce li biti prenosa Na Foxu i vidim malopre najavu.
ali onaj 2017te
da ga jebes ali stvarno imaju u rasporedu programa
Fox
ponedeljak, 02.02.2015 00:30
SUPERBOWL 49, ep. 1
dr.dule ::dr.dule ::Jacob ::Bas sam se pitao hoce li biti prenosa Na Foxu i vidim malopre najavu.
ali onaj 2017te
da ga jebes ali stvarno imaju u rasporedu programa
Fox
ponedeljak, 02.02.2015 00:30
SUPERBOWL 49, ep. 1
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu