takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
ja cu sa drugarima u Jamu gledati
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
Peyton Manning ::takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
Jam, u Rumi lokal, to mi je druga kuca otprilikeZona do trona ::Peyton Manning ::takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
Sta je Jama? Neki lokal u prestonici?
Peyton Manning ::Jam, u Rumi lokal, to mi je druga kuca otprilikeZona do trona ::Peyton Manning ::takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
@Dule:
mozda se zavrti koja kamikaze,ko zna..
vlasnik lokala je Pats, rekao sam mu da stizem ja u svojstvu 12th manCenci ::Peyton Manning ::Jam, u Rumi lokal, to mi je druga kuca otprilikeZona do trona ::Peyton Manning ::takodjeZona do trona ::E,da malo prekinem ovu vasu pasivu,ja znam da se u noci izmedju nedelje i ponedeljka igra SB,stavise,cak cu ga i gledati.
@Dule:
mozda se zavrti koja kamikaze,ko zna..
Naravno kad Patriotsi zabiju TD!!!
Ol' Dirty Bastard ::Navijam za Sijetl al mislim da NE dobija jer su mi kompletnija ekipa nekako. Takodje mislim da ce biti odlican mec i da ce se resavati u poslednjoj cetvrtini.
Nego posto nemam neta kuci pa nisam ispratio mnogo kakvo je stanje sa povredama Shermana i Thomasa? Shermana sam video kako se povredio al je mogao da igra protiv GB tako da ce ga nadrogirati i nece biti problema a Thomas?
dr.dule ::a drugi moze da obori jos jedan rekord koji mu ostao u plejofu, 4 prsten i tako se izjednaci sa qb koji je predvodio nekada slavnu ekipu a koja je sada na putu prema kanalu.
Peyton Manning ::Shermanu sin treba da se rodi ovih dana,mozda cak i u nedelju, tako da postoji mogucnost, mada mala da ne igra zbog toga
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu