Ja sam prvi koji ce da pohvali Wilsona u mom okruzenju ali
slika treba da bude "SEA Defense VS Super Bowl QBs"
Dan Quinn <3
slika treba da bude "SEA Defense VS Super Bowl QBs"
Dan Quinn <3
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
pa da,to je i realno...dr.dule ::kote kod Hila su skoro tu negde. Sea 1.81 NE 1.91 . tako nesto.
sasa 076 ::Nadam se da u SB Brejdi igra tekmu zivota samo tako mozemo da dobijemo
slazem se sa prvom konstatacijomRobert De Niro ::Coltsi bi izgubili i od Denvera da je bilo sve u redu s Pejtonom
NE apsolutno zasluzeno u SB.
Zona do trona ::Bome, ja cu gledati da uzmem dan godisnjeg da mogu na miru i u uzivanju da ispratim SB.
FdS ::Zona do trona ::Bome, ja cu gledati da uzmem dan godisnjeg da mogu na miru i u uzivanju da ispratim SB.
Sjajno...taman da ja preskočim i ogrebem se od tebe za šifru sutradan i u miru odgledam kad se vratim s posla
Parangal95 ::Nemogu vjerovat koliko mržnje ima na ovom portalu prema ali drago mi je da su svih pošteno zajebali iako za njih ne navijam ... Kakva je to ekipa pravi prvaci , šampioni kakav brady kakvi bakrači osvaja 2 godinu za redom !!!
FdS ::Zona do trona ::Bome, ja cu gledati da uzmem dan godisnjeg da mogu na miru i u uzivanju da ispratim SB.
Sjajno...taman da ja preskočim i ogrebem se od tebe za šifru sutradan i u miru odgledam kad se vratim s posla
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu