Sada mora napad da potrosi 3-5 minuta i da postignemo neke poene....
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bio je dobar jedno krace vreme i onda je nestaoZona do trona ::Jeste skontali A.J. Hawka kod TD SEA. Krenuo je da zatvara trcanje Ryana i ostavio samog onog majstora sto je uhvatio TD.
Kakav pad u karijeri Hawka,. Od jako visokog pika na draftu, do coveka koji zajebe kao specjalac mozda i key play na mecu.
ma poeni vam zavrsavaju posaoRobert De Niro ::Uh, samo trčati, poeni bi dosli ko budali šamar
Robert De Niro ::Uh, samo trčati, poeni bi dosli ko budali šamar
u Mocartu 4,1 cista dvojkaЧизхед ::Igrao sam na 3,8 winner na nas. Dvojka cista je bila 3,00 glupi meridian...
Ne igram na Nfl vise cistu samo winner. Dosta sam se puta opekao.Peyton Manning ::u Mocartu 4,1 cista dvojkaЧизхед ::Igrao sam na 3,8 winner na nas. Dvojka cista je bila 3,00 glupi meridian...
to si upravuЧизхед ::Ne igram na Nfl vise cistu samo winner. Dosta sam se puta opekao.Peyton Manning ::u Mocartu 4,1 cista dvojkaЧизхед ::Igrao sam na 3,8 winner na nas. Dvojka cista je bila 3,00 glupi meridian...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu