necemo praviti sada famu od Sea. Ohajo st. je dokazao da se mogu favoriti dobiti.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 19 ... 36
pa kad je Zeka ćopav, a Indi dobila u planinama što nije mala stvarPeyton Manning ::po kladionicama Sjetl je veci favorit u odnosu na GB, nego Patsi u odnosu na nas...to mi nema logike nikako...
slažem se...leonida ::Nešto sam manji pesimista nego što sam bio prošle nedelje, ali opet ne vidim način na koji bi mi pobedili Sijetl. Stoji to da smo mi druga ekipa u odnosu na onu iz week 1, ali i oni su druga ekipa.
Oni će kontrolisati utakmicu i pokušati da je svedu na što manje poena, ne iz razloga što ne umeju drugačije već što tako pobedjuju i nemaju razloga da menjaju taktiku. Sa druge strane, mi čak i da nametnemo neko raspucavanje u napadu to može da nas odvede u blowout. Najpametnije je igrati mirno, trošiti napade trčanjem iz pasa. Dakle, napadati im odbranu kratkim pasovima i iz njih pokušati trčanjem uzimati jarde. Težiti da na nekih 10 ili 8 minuta pre kraja imamo utakmicu na jedan posed, a onda je sve moguće.
Robert De Niro ::uh kako bi voleo da tako bude, ali tesko, jako tesko.
Spartacus ::Sijetl je drasticno digao formu u poslednja dva meseca, a svi ti porazi su sa prve polovine sezone kada se cinilo da mogu da ga izduvaju za PO.
Imao bi GB vece sanse da je Zeka zdrav, ovako Sijetl ulazi kao veliki favorit.Najvise ce da zavisi na koliko jardi mogu da zaustave trcanje Sijetla.
Spartacus ::Mislim da vise ljude nerviraju navijaci Sijetla koji su iskocili odjednom(12 Man i te gluposti ) nego GB.
+1Parangal95 ::Seahawksi su tokom regularnog djela dozirano igrali sad polako ubacuju u više brzine ... To je odlika pravih prvaka
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 19 ... 36
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu