Ma kakav Dalas. Ne vjerujem u Homoa ni malo. Moze da ima sezonu kakvu oce... vidjecemo ga u PO.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Powerslave ::Ma kakav Dalas. Ne vjerujem u Homoa ni malo. Moze da ima sezonu kakvu oce... vidjecemo ga u PO.
Spartacus ::Kako su se brzo nasli sugradjani, jos da Slejvara navija za Pitzburg gde bi im bio kraj.
Dobro, barem obojica navijaju za Junajted.
Powerslave ::Spartacus ::Kako su se brzo nasli sugradjani, jos da Slejvara navija za Pitzburg gde bi im bio kraj.
Dobro, barem obojica navijaju za Junajted.
Hahahaha ipak su mi pederi miliji Ok je PIT, ali nije to to
Poslednji izmenio Powerslave dana Pon 29 Dec 2014, 01:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Robert De Niro ::SUh treba dozivotno napolje. Jebote aj slucajno je nagazio Zeku, al se zadrzao na toj potkolenici povredjenoj
Vlado997 ::Karolina sa 7-8-1 osvaja diviziju i biće domaćin u WC.
baš me interesuje kolika će kazna biti, ako je bude. A mora!!!Powerslave ::Kakvo je to govedo majko mila. Zadrza se on poprilicno kad ga je nagazio... nema toga ko ce me ubijeditida jeo no bilo slucajno. Prasac glupi.
Robert De Niro ::baš me interesuje kolika će kazna biti, ako je bude. A mora!!!Powerslave ::Kakvo je to govedo majko mila. Zadrza se on poprilicno kad ga je nagazio... nema toga ko ce me ubijeditida jeo no bilo slucajno. Prasac glupi.
koji mu je ovo put da pravi sranja. Prljavo govedo!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu