Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Jedno ime.leonida ::Romo MVP?
JJ Watt.
Je li bilo unnecessary roughness?Spartacus ::Au covece, teklovao me komsijin vucjak na putu do supermarketa.Drugi put u prethodnih 10 sati sam popaso sneg, ne izlazim iz stana do 31 decembra.
Vlado997 ::Je li bilo unnecessary roughness?Spartacus ::Au covece, teklovao me komsijin vucjak na putu do supermarketa.Drugi put u prethodnih 10 sati sam popaso sneg, ne izlazim iz stana do 31 decembra.
to cemo u PO da vidimo, ali da, bolja je nego ranije.leonida ::Odbrana nam je ludnica ove sezone!
ne valja hvaliti, evo odma popustiliRobert De Niro ::to cemo u PO da vidimo, ali da, bolja je nego ranije.leonida ::Odbrana nam je ludnica ove sezone!
Kad se sjetim šta vam je Ingram radio(ovo vas baksuziram da zaigrate bolje)...Robert De Niro ::ne valja hvaliti, evo odma popustiliRobert De Niro ::to cemo u PO da vidimo, ali da, bolja je nego ranije.leonida ::Odbrana nam je ludnica ove sezone!
Dajte im snimak naše, ima da se nabriju momentalno.Raising Arizona ::Mi jedan tekl normalno ne mozemo da napravimo
Odbrana je totalno izgubila samopouzdanje
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu