Lepo zboris Mimitrone...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Peyton Manning ::Philip Rivers practiced this week. He's reportedly playing with a bulging disk in his back
vec si se upisko?Peyton Manning ::Jones (hip) took part in Friday's practice, D. Orlando Ledbetter of the Atlanta Journal-Constitution reports.
pre si se ti upiskio da li ce igrati ili nece,mene nesto ne tangira to...Srbistuta ::vec si se upisko?Peyton Manning ::Jones (hip) took part in Friday's practice, D. Orlando Ledbetter of the Atlanta Journal-Constitution reports.
pis, pis piiiiiissssssPeyton Manning ::pre si se ti upiskio da li ce igrati ili nece,mene nesto ne tangira to...Srbistuta ::vec si se upisko?Peyton Manning ::Jones (hip) took part in Friday's practice, D. Orlando Ledbetter of the Atlanta Journal-Constitution reports.
nek si u pravu, al nek izadju na megdan sa po 11 igraca odnosno 45Steelers ::svaka cast triu iz Grin Beja ali mislim da se ne mogu ravnati sa ovim drustvom
Robert De Niro ::nek si u pravu, al nek izadju na megdan sa po 11 igraca odnosno 45Steelers ::svaka cast triu iz Grin Beja ali mislim da se ne mogu ravnati sa ovim drustvom
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu