Evo i našeg doprinosa.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bucs ::KC predvodjenia Smitom retko ogavna ekipa,nikad ih nisam gotivio
Poslednji izmenio Steelers dana Pon 08 Dec 2014, 01:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::Bucs ::KC predvodjenia Smitom retko ogavna ekipa,nikad ih nisam gotivio
meni su vazda bili neprimetni, muce se tu su, dok se ne provuku do plej ofa, kao npr prosle sezone
al zato pamtim da su nas zajebali prosle sezone. I pored prosecnog 8-8 skora trebale su nam 3 pobede u zadnjem kolu da dobijemo Wild Card. I secam se dosle su 2 i cekao se mec Kanzas-San Diego. Tu njihov kiker masi na kraju FG za pobedu i
Lomljiv u struku ::Dosta za veceras. Divizija cela dobila, mi smradovi izgubili od Ouklenda... Nadam se masovnom harakiriju u svlacionici. Plejof definitivno bye bye
Pit Bull ::Steelers ::Bucs ::KC predvodjenia Smitom retko ogavna ekipa,nikad ih nisam gotivio
meni su vazda bili neprimetni, muce se tu su, dok se ne provuku do plej ofa, kao npr prosle sezone
al zato pamtim da su nas zajebali prosle sezone. I pored prosecnog 8-8 skora trebale su nam 3 pobede u zadnjem kolu da dobijemo Wild Card. I secam se dosle su 2 i cekao se mec Kanzas-San Diego. Tu njihov kiker masi na kraju FG za pobedu i
Da ironija bude veca, KC igrao sa drugim timom protiv SD-a zadnje kolo i Sakop promasi relativno lagan FG u zadnjoj sekundi
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu