Zona do trona ::Doktore, veceras je Mayock pricao kako su ga kao rookie-ja Steelersi cut-ovali. Spakovali njega i jos devetoricu u kombi i odvezli na najblizi aerodrom.
Brad Bars? nemoj zezati da takvu koledz zverinu spakuju u kombi.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Doktore, veceras je Mayock pricao kako su ga kao rookie-ja Steelersi cut-ovali. Spakovali njega i jos devetoricu u kombi i odvezli na najblizi aerodrom.
Očekivao sam germane ispred Britanaca i koji kurac su Korejci tu na listi?Steelers ::
...Balkan 24
IPA ::sve je ovo apsolutno nerealno. Jedini validan podatak je procenat stanovništva koji prati NFL. Veći je jedan milion u zemlji koja ih ima pet miliona stanovnika, nego deset miliona u zemlji koja ih ima sto miliona.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yinzcam.nfl.cardinalsZona do trona ::Au,kakvo prskanje sa Steelersima na NFLN. 15 minuta prikazuju igrace kako se istezu na travi,a moja Arizona od pocetka trening kampa nije prikazana ni 60 sekundi.
Jos je Mayock na nekim teskim drogama, svaki nepoznati igrac Steelersa ce biti steal, svi su fenomenalni, ovi sto su bili povredjeni ce se vratiti jaci nego ikad itd.
Zona do trona ::
NFL bolje da pravi tim u Brazilu nego u Londonu,Berlinu ili gde vec u Evropi.
Spartacus ::Zona do trona ::
NFL bolje da pravi tim u Brazilu nego u Londonu,Berlinu ili gde vec u Evropi.
Sa ovom izjavom se ne bih slozio iz dva razloga.Prvo zato sto znamo kakve su ekonomske sile Engleska i Nemacka.Drugo zato sto bi bila veca gledanost u Evropi nego u Juznoj Americi zato sto Evropa ima dosta vise NFL fanova samo je pitanje koje bi tv stanice to hipoteticki prenosile.Evropa kao trziste je dosta atraktnvnije od Juzne Amerike.
Zona do trona ::Sa druge strane,Kanada ima CFL,koji iako ima drugacija pravila od NFL, isto tako moze da se pohvali popunjenim tribinama. Tranzicija iz CFL u NFL bi bila super glatka za bilo koji veci grad u Kanadi.
Spartacus ::Veoma potcenjujes faktor vremenske zone, ako prebacis fransizu u Meksiku, Kanadi ili Brazilu samo ces u toj jednoj zemlji da povecas popularnost.U Evropi je takav efekat visestruki, jer ce taj tim da igra u gledljivom terminu za sve vremenske zone i nece da bude kasno.Isti takav argument ja mogu da ti kazem za Ameriku, uostalom Brazil, Meksiko i Kanada imaju vecu populaciju nego bilo koja evropska zemlja, u istoj ili slicnoj vremenskoj zoni se nalaze tako da sa te strane ti rezultati oko popularnosti su ocekivani.Razlika je samo u tome sto mi nismo u istoj vremenskoj zoni, pa otud i manji interes.Da se popularise neki sport koji ce pretezno da se igra u Evropi pre bi ljudi zapamtili pravila tog sporta nego americkog fudbala.
Kanadjane najvise jebe porez, sa te strane ce oni da budu na gubitku zato sto bi za neke igrace morali da plate vise nego bilo koji tim iz SAD-a.Ne mozes popularnost da posmatras kroz te tri zemlje, nego da obuhvatis i njihove komsijske zemlje.Ja recimo uopste nisam uzeo u obzir Afriku zato sto su naspram Evrope irelevantni.Bez obzira iz koje zemlje da dodje, taj predstavnik iz Evrope bi privukao vecu paznju nego neki ic Centralne, Juzne Amerike ili Kanade.
Kada sam rekao da ih ne shvataju ozbiljno, generalno i jeste tako zato sto su im stalni predmet sprdnje sa bilo kog aspekta.Sem Toronta, Vankuvera i Montreala, ostali gradovi su premala trzista.
Kako to da do sada nijedan mec se ne odigrava u jednoj od te tri zemlje?
dr.dule ::gledao taj mec preko spanaca.
jos malo pa hof mec
Zona do trona ::Au,kakvo prskanje sa Steelersima na NFLN. 15 minuta prikazuju igrace kako se istezu na travi,a moja Arizona od pocetka trening kampa nije prikazana ni 60 sekundi.
Jos je Mayock na nekim teskim drogama, svaki nepoznati igrac Steelersa ce biti steal, svi su fenomenalni, ovi sto su bili povredjeni ce se vratiti jaci nego ikad itd.
penban ::Zona do trona ::Au,kakvo prskanje sa Steelersima na NFLN. 15 minuta prikazuju igrace kako se istezu na travi,a moja Arizona od pocetka trening kampa nije prikazana ni 60 sekundi.
Koliko si im puta pisao zbog ovoga? Ubise sinoc sa Arizonom i time kako imaju novu kujnu
NFL Fans Serbia » Sezona 2015/16 » Preseason 2015-2016 » Offseason 2015 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu