Ovo sto radi treba da nosi oznaku 18+
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
zesci...Vlado997 ::Kakav bust...
Detroit Lions release safety Taylor Mays
Realno, "Ostrvo" je overrated ko kurac. Potpuno je nekonstantan. Ili će potpuno zaustavi nekog tipa Megatron ili će ko prošle sezone djeu da mu pravi neko tipa Mike Wallace.penban ::Ovo sto sam napisao je za startere.
ATL deluje ozbiljno, Hulio je nadmudrio Ostrvo par puta...
Da, u pravu si. Neki ljudi nikad ni ne operišu pokidane ligamente. Ali to su uglavnom neki ljudi koji se ne bave fizičkom aktivnošću.IPA ::Kad je Bertans pokidao protiv Zvezde, čini mi se da je stajao sam, bez ičije pomoći ostatak utakmice pored klupe, jesu ga malo pridržavali ali je šepao, odnosno oslanjao se na tu nogu dok je izlazio.
secam se te akcije koja ti je skupo kostaladr.dule ::ja kada sam pokidao ligamente na ramenu osetio sam bolove tek kada sam se umirio i naglo pomerao rame. znam samo da takav bol ne mogu opisati kada se zeznem. bio Maric na Adi kada se igralo i ja budala 7 dana po cepanju morao da odigram jednu akciju i naravno posle toga terapije umesto 2 trajale 4meseca.
postavio si mu neku klecku?Peyton Manning ::secam se te akcije koja ti je skupo kostaladr.dule ::ja kada sam pokidao ligamente na ramenu osetio sam bolove tek kada sam se umirio i naglo pomerao rame. znam samo da takav bol ne mogu opisati kada se zeznem. bio Maric na Adi kada se igralo i ja budala 7 dana po cepanju morao da odigram jednu akciju i naravno posle toga terapije umesto 2 trajale 4meseca.
NFL Fans Serbia » Sezona 2015/16 » Preseason 2015-2016 » Offseason 2015 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu