jedan Murrayu,jedan Palmeru i jedan srecanRaising Arizona ::Sramota, treba nam neki big play u napadu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jedan Murrayu,jedan Palmeru i jedan srecanRaising Arizona ::Sramota, treba nam neki big play u napadu
i to laganoRaising Arizona ::4th down stop!
-Flawless- ::https://pbs.twimg.com/media/B1dWlrFCAAA8dse.jpg
Nema više snijega u Foxboroughu
e bas to...-Flawless- ::Danas su jedno 4 puta zaustavili Murraya u minusu kad je išao kroz sredinu, da Garret nema maštovitiji play u ovakvoj situaciji nije mi jasno.
kazu da ce Romo-Flawless- ::Sljedeca protiv Jaguarsa u Londonu, ako ce Weeden startati, ne znam. Evo bacio još jedan pick...
Peyton Manning ::kazu da ce Romo-Flawless- ::Sljedeca protiv Jaguarsa u Londonu, ako ce Weeden startati, ne znam. Evo bacio još jedan pick...
kazu sad da je to povreda sa kojom se propusta samo jedno kolo i da mnogo gore zvuci,nego sto stv jeste-Flawless- ::Peyton Manning ::kazu da ce Romo-Flawless- ::Sljedeca protiv Jaguarsa u Londonu, ako ce Weeden startati, ne znam. Evo bacio još jedan pick...
Nema druge. Nego, Romo ima ozljedu identicnu kakvu je Neymar imao na SP, Neymar se od toga oporavljao 2 mjeseca. Romo ce vjerojatno startati sljedecu tekmu
Peyton Manning ::kazu sad da je to povreda sa kojom se propusta samo jedno kolo i da mnogo gore zvuci,nego sto stv jeste-Flawless- ::Peyton Manning ::kazu da ce Romo-Flawless- ::Sljedeca protiv Jaguarsa u Londonu, ako ce Weeden startati, ne znam. Evo bacio još jedan pick...
Nema druge. Nego, Romo ima ozljedu identicnu kakvu je Neymar imao na SP, Neymar se od toga oporavljao 2 mjeseca. Romo ce vjerojatno startati sljedecu tekmu
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu