strasan potez Palmera
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Raising Arizona ::zmaj999 ::Cime li spricali ovaj Majami samo da mi je znati...
Time sto sam ja igrao na manje poena
Oni i Cikago kao da meni u inat igraju suprotno
zmaj999 ::Raising Arizona ::zmaj999 ::Cime li spricali ovaj Majami samo da mi je znati...
Da vidis ti kad ja igram igrace za basket... Koga odigram -, on u reprezentaciju udje zbog te utakmice, a koga +, ja ga ucrnim da nema gde, jadnik zicer ne moze ubode, a mozda cak i nogu polomi na pola utakmice.
Peyton Manning ::ajmo sad Murray jedan run 2 the house
zmaj999 ::Raising Arizona ::zmaj999 ::Cime li spricali ovaj Majami samo da mi je znati...
Da vidis ti kad ja igram igrace za basket... Koga odigram -, on u reprezentaciju udje zbog te utakmice, a koga +, ja ga ucrnim da nema gde, jadnik zicer ne moze ubode, a mozda cak i nogu polomi na pola utakmice.
Jacob ::zmaj999 ::Raising Arizona ::zmaj999 ::Cime li spricali ovaj Majami samo da mi je znati...
vidi jbt nisam primetio da imamo jos jednog sumadinca na forumu
Poslednji izmenio -Flawless- dana Ned 02 Nov 2014, 20:22, izmenjeno ukupno 1 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu