striptiz izvodim kući
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
meni dosao GB, ali glupi TEN pao!Peyton Manning ::hahaha koje ludilo,nikad mi se nije desilo da mi tiket ovako ostane u zivotu...
pick 6 Denver i GB pobedjuje u zadnjem momentu...
sad jos H na SD
mene sad samo da ne proda H na SD,imam na dva tiketaRobert De Niro ::meni dosao GB, ali glupi TEN pao!Peyton Manning ::hahaha koje ludilo,nikad mi se nije desilo da mi tiket ovako ostane u zivotu...
sad jos H na SD
meni ziv jedan tiket, dosli lajonsi i isto ko ti imam SD u hendPeyton Manning ::mene sad samo da ne proda H na SD,imam na dva tiketaRobert De Niro ::meni dosao GB, ali glupi TEN pao!Peyton Manning ::hahaha koje ludilo,nikad mi se nije desilo da mi tiket ovako ostane u zivotu...
sad jos H na SD
nije slavno krenuo SD,al ajde nadamo se dobrom...7,5 nije tako veliki HRobert De Niro ::meni ziv jedan tiket, dosli lajonsi i isto ko ti imam SD u hendPeyton Manning ::mene sad samo da ne proda H na SD,imam na dva tiketaRobert De Niro ::meni dosao GB, ali glupi TEN pao!Peyton Manning ::hahaha koje ludilo,nikad mi se nije desilo da mi tiket ovako ostane u zivotu...
sad jos H na SD
tebi je bolja situacija onda...Robert De Niro ::to je najnezgodniji hend, ali meni je 7 ravno. Ako bude 7 razlike kvota 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu