Kakav monstrum ovaj Tomas
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ol' Dirty Bastard ::Zato Steelers nece pogoditi predvidjanje da Bengalsi osvajaju, useru se kad treba, gubitnicki je to tim...
Cenci ::Ol' Dirty Bastard ::Zato Steelers nece pogoditi predvidjanje da Bengalsi osvajaju, useru se kad treba, gubitnicki je to tim...
Ko i ovi iz Baltimora!!!
Ol' Dirty Bastard ::Cenci ::Ol' Dirty Bastard ::Zato Steelers nece pogoditi predvidjanje da Bengalsi osvajaju, useru se kad treba, gubitnicki je to tim...
Ko i ovi iz Baltimora!!!
Ni blizu, Baltimor je za manje od 20 godina osvojio vise prstenova nego neki koji postoje duplo vise. Zna se kojoj grupi pripadaju Bengalsi, tamo kod ovih sto jos nemaju titulu iako su nekoliko puta bili nadomak
Steelers ::Ol' Dirty Bastard ::Cenci ::Ol' Dirty Bastard ::Zato Steelers nece pogoditi predvidjanje da Bengalsi osvajaju, useru se kad treba, gubitnicki je to tim...
Ko i ovi iz Baltimora!!!
Ni blizu, Baltimor je za manje od 20 godina osvojio vise prstenova nego neki koji postoje duplo vise. Zna se kojoj grupi pripadaju Bengalsi, tamo kod ovih sto jos nemaju titulu iako su nekoliko puta bili nadomak
haha to to cenci... ma bas me briga za bengalse samo da izgube obe od stilersa
@Ol' da samo onih 50 god pre pljacke igraca je strasno iskoristio, taman na nivou Bengalsa Klivlend Vrane
-Flawless- ::Pa da, kada je to bilo, 94-e, 95-e da ne idem sada provjeravat na google, kada je Cleveland imao dobar tim, i strucni stožer, gdje je bio BB, Ernie Adams etc... vjerovali su da je to godina gdje ce napokon napraviti iskorak, pozitiva bila u Clevelandu. I onda se fransiza preselila u Baltimore
Spartacus ::Sto se mene tice, ja racunam da je Baltimor osvojio 3 SB.
Isto tako u NBA, OKC i GS imaju 0 titula.
Spartacus ::Sto se mene tice, ja racunam da je Baltimor osvojio 3 SB.
Isto tako u NBA, OKC i GS imaju 0 titula.
Cenci ::A ovo šta se tiče OKC,oni su nekadašnji Seattle Supersonicsi i imaju prsten u NBA!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu