to zamalo bilo previše
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Raising Arizona ::Da li je moguce
Od svih igraca na svetu
Ajde sad odbrana
P.S. Kompa, ko vam kriv sto ste nervozni pa udarate na suvo
ne, dosudjen ti je holdingkb8 ::Raising Arizona ::Da li je moguce
Od svih igraca na svetu
Ajde sad odbrana
P.S. Kompa, ko vam kriv sto ste nervozni pa udarate na suvo
Ma šta udaramo?
2 penaltya na Stantona... Mojne me jebat... Pa nije ovo qrčevi flag football...
Penalty za Q u red zoni... Gimme a fuckin' break...
Dalje neću ni spominjat... Da ste pobjedili čisto i pošteno reko bi svaka čast a ovako go qratz... Koliko god ti to bilo mrsko iz više razloga, crno-beli su pobjedili za vas ovaj meč skupa s onim guzičarima u NY...
Mamu im jebem da više brigu brinu o ovakvim stvarima i da football vrate da bude opet football oni brinu jel Adrian smijo istuć svoje dijete il ne, jer Rice ošamario onu svoju drolju s razlogom il ne i još sto sličnih qratza...
Prčim im mater nedojebanu svima redom...
Da sam htio gledat ples uzeo bi godišnju kartu za HNK, gledo mjuzikle s Broadwaya i slična sranja a ne bi uzeo fuckin' GP...
Saću garant i ja dobit žutu zastavicu od Goodella nabijem mu majci za ovaj post što natipkah...
kb8 ::Dovoljno i to...Steelers ::ne, dosudjen ti je holdingkb8 ::Saću garant i ja dobit žutu zastavicu od Goodella nabijem mu majci za ovaj post što natipkah...
Automatic 1st down za neprijatelja i u pm...
FdS ::nevezano za tu utakmicu, više opšta konstatacija za sve ovo što gledamo je da je ono što sam gledao na kombajnu na FG više podsećalo na fudbal nego ovo u šta su pretvorili NFL.
kb8 ::FdS ::nevezano za tu utakmicu, više opšta konstatacija za sve ovo što gledamo je da je ono što sam gledao na kombajnu na FG više podsećalo na fudbal nego ovo u šta su pretvorili NFL.
Upravo i ja to rekoh noćas...
Sumpora ti ne jebem, više batina smo dobili medjusobno na toj rekreaciji na FG nego što sada gledamo u ovom sportu kojemu bi to trebao biti sastavni dio...
Jebem im mamu da im je jebem i njima i žutim zastavicama i pi*** materinama...
Na kraju će ovo ispast veće govno od soccera di će igrači krenut se bacat i simulirat nemilice samo da bi od suca dobili zvižduk il neki qratz...
dr.dule ::kada je Homo sekovan
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu