šta ima da se ne sviđa
pobjedili ste dobru ekipu
pobjedili ste dobru ekipu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Srbistuta ::ponadao si se?FdS ::Pih...Fila 2-0.
Kao i mi. Doduše vi ste igrali protiv jačih timova.Peyton Manning ::a mi 0-2
Dallas ti je simpatican jer su godinama nebitni i nisu nikakva pretnja. Isto tako su meni bili Aintsi, nebitni dok im se nije Katrina desila.FdS ::Srbistuta ::ponadao si se?FdS ::Pih...Fila 2-0.
Nije nego baš ne volim Filu, ni Skinse ni Filu. Dalas mi je još i simpatičan koliko divizijski rival može biti simpatičan, neko sažaljenje šta li...
Srbistuta ::Dallas ti je simpatican jer su godinama nebitni i nisu nikakva pretnja. Isto tako su meni bili Aintsi, nebitni dok im se nije Katrina desila.FdS ::Srbistuta ::ponadao si se?FdS ::Pih...Fila 2-0.
Nije nego baš ne volim Filu, ni Skinse ni Filu. Dalas mi je još i simpatičan koliko divizijski rival može biti simpatičan, neko sažaljenje šta li...
Ranije sam mrzeo Bucse jako a sad su mi nekako jadni pa mogu da prodju.
Zato Panties i Aints - maksimalan hejt ČD
Ol' Dirty Bastard ::Srbistuta ::Dallas ti je simpatican jer su godinama nebitni i nisu nikakva pretnja. Isto tako su meni bili Aintsi, nebitni dok im se nije Katrina desila.FdS ::Srbistuta ::ponadao si se?FdS ::Pih...Fila 2-0.
Ranije sam mrzeo Bucse jako a sad su mi nekako jadni pa mogu da prodju.
Zato Panties i Aints - maksimalan hejt ČD
Zato ja nemam takav problem, za jedan tim uvek maksimalan hejt
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu