tad poceh da navijam za njih sjajna finalna serija i fenomenalni Tim ThomasSymphonyX ::Na istoku bi svi na Tampu jer nema Stralmana i Stammera,ali ja mislim da ce grdno zajebat.Za jednu rundu imaju municije.Spartacus ::Ako pukne Detroit od Rendzersa, Boston sa pobedom nad Otavom ide na Tampu.Ako Detroit dobije, Boston ili ide na Vasington ili ispada iz trke.Ako Boston i Detroit budu imali isti broj bodova, Detroit ima prednost zbog ROW(Regular and overtime wins).Mislim da Flajersi na kraju ispadaju.Malo falilo da preokrenu protiv slabasnog Toronta i da sva tri tima imaju 93 boda.Boston ima najlakseg protivnika u subotu, Detroit nezainteresovane Rendzerse, dok Filu docekuje vecite rivale iz Pitzburga i sledeceg dana gostuju Ajlandersima koji jure trece mesto u diviziji.
U sustini Karolina i Toronto su ove nedelje odigrali za Detroit, moglo je to da bude dosta gore.Mislio sam da Boston nece da izgubi kuci protiv Karoline, a isto vazi za Filadelfiju protiv Toronta.
Ajlandersima je sinoc pripao derbi Njujorka i u prednosti su u odnosu na Rendzerse, imaju isti broj bodova i mec manje.
Phila sinoc sebi iskopala rupu,a i Toronto zbog lutrije U tom mecu su oba tima izgubila.
Detroit nikako da sredi odbranu,nijedan pravi PMD.Mike Green je to nekad bio,ali je vidjljiv pad,a i ovaj sistem Wingsa mu bas i ne odgovara.
Ja se i dalje nadam da ce Boston ispusti za PO #neverforget2011
a i uopste ceo PO, koliko se secam samo jedna serija nije isla u 7 meceva