Imam finog sleepera za Jetse ako ne ode uskoro Da li ce ostati na tabli, videcemo
Predvidjaju mu 3. rundu, cudno da nije jos otisao kod nas...
2016 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2015 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2015 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2013 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2012 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2011 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2010 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2009 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2008 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
ništa onda, neka komisija nastavi da bira umesto moje malenkosti slobodno . Ionako nemam pojma ni sa igračima koji su mnogo jači od ovih kikiriki pikova koji su sad aktuelni.
Tabela vec azurirana, samo da zavrsimo i sedmu rundu i stavljam link. Trebalo mi je vremena da evidentiram sve trejdove, Dane mi je zaprzio corbu sa Tampom i Cincijem
2016 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2015 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2015 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2013 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION 2012 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2011 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2010 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2009 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION 2008 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
Gazda je MIA... juce poplava u Nišu, možda splavari po ulicama negde...