Danijel Lg ::dočekaće mene moji pikovi
ako dođe tampa na red dok me nema prihavtam trade
isto tako i za bsinsinati
dogovor postignut. Bafalo i St.luis uslovno trejdovali pikove sa Bengalsima i Tampom.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::dočekaće mene moji pikovi
ako dođe tampa na red dok me nema prihavtam trade
isto tako i za bsinsinati
Freak ::U nase bioskope nece sigurno
Freak ::U nase bioskope nece sigurno
dr.dule ::Freak ::U nase bioskope nece sigurno
zato sto svi ljubitelji americkog fudbala u srbiji mogu stati u veliku salu doma sindikata u jednoj projekciji i to da mesta ne budu rezervisana
Vlado997 ::Ja sam skinuo neki rip i kada ga otvorim treba mi neka šifra, dobio sam upustvo za šifru ali nikako mi se nije htjela šifra skinuti.
Nisam, imam verziju eset nod 32 koja se automatski ažurira i nije mi ništa pronašao.Murphy's ACL ::Vlado997 ::Ja sam skinuo neki rip i kada ga otvorim treba mi neka šifra, dobio sam upustvo za šifru ali nikako mi se nije htjela šifra skinuti.
Cestitam, upravo si pazario virus.
Vlado997 ::Nisam, imam verziju eset nod 32 koja se automatski ažurira i nije mi ništa pronašao.Murphy's ACL ::Vlado997 ::Ja sam skinuo neki rip i kada ga otvorim treba mi neka šifra, dobio sam upustvo za šifru ali nikako mi se nije htjela šifra skinuti.
Nije hakovana verzija. kinuću to čudo, hvala na savjetu.Freak ::Vlado997 ::Nisam, imam verziju eset nod 32 koja se automatski ažurira i nije mi ništa pronašao.Murphy's ACL ::Vlado997 ::Ja sam skinuo neki rip i kada ga otvorim treba mi neka šifra, dobio sam upustvo za šifru ali nikako mi se nije htjela šifra skinuti.
Ako ti taj ESET nije licenciran tj. placena verzija vec ona hakovana skidaj to djubre sa racunara sto pre...
Hakovana verzija prikazuje da apdejtuje definicije ali u stvari ne radi nista...
Malwarebytes skini, updejtuj i uradi deep scan sistema pa ces videti da li imas nesto ili ne
Freak ::moraju se ispostovani sponzorski ugovori :)Sleduje brat Zvaljo, znaci cekamo dok mu deca ne polezu veceras
EDIT: Usledio demanti brata Z
Vlado997 ::Dule i ja čekamo centre, a Zvaljo nam uze potencijalno najboljeg.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu