Dalas ima trenutno najgoru DL u ligi... znaci raj za protivnicke RB
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::Prva runda 15. na listi
1. Gilbert (CB) 10. Detroit
2. Denard (CB)
3. Bar (OLB) 18. Bengals
Druga runda 14. na listi | ukupno 46.
strategija a (WR):
1. Bendzamin runda 2|izbor 5.|ukupno 36. Oklend
2. Robinson (WR)
strategija b (OLB):
1. Van Noj runda 2|izbor 8.|ukupno 39. Oklend
2. Ataocu
Steelers ::Konferencija da obrazlozim nase duze razmisljanje:
Ovo je bila strategija i valjalo je razmisliti o c varijanti, tj sta su nam prioriteti nakon odlaska glavnih meta jer su nam odbijali trejdove
Moze se reci da mi je oklen pomrsio planove u drugoj rundiSteelers ::Prva runda 15. na listi
1. Gilbert (CB) 10. Detroit
2. Denard (CB)
3. Bar (OLB) 18. Bengals
Druga runda 14. na listi | ukupno 46.
strategija a (WR):
1. Bendzamin runda 2|izbor 5.|ukupno 36. Oklend
2. Robinson (WR)
strategija b (OLB):
1. Van Noj runda 2|izbor 8.|ukupno 39. Oklend
2. Ataocu
Ovo su nasi dosadasnji izbori:
hvala, mozda bi bilo i bolje da su kolege menadzeri prihvatili neki trejd ali sta je tu je, necemo se zaliti okrecem skauting ka trecoj rundidr.dule ::
Denard se negde kotira kao najbolji korner a Robinson je dugo u toku koledz sezone bio medju tri najbolja hvataca. za sada dobro biranje.
dr.dule ::nasao si ti Penjo boj da se nekom smejes. tvoja celicna odbrana patriota prebaci i 500
dr.dule ::Penjo boj je prava mistrija. pokusava uci u mozak BB.
SymphonyX ::Penjo ako ne navuce psihozu,dobro je prosao
tacno je kelvina bendzamina su mi uzeli a te slicice su u albumu vec mesec. a od nedavno i one iz paketa posle njihMurphy's ACL ::Danijel Lg ::nem ni ovog fana pitsburga
nudio neki trade
ali pokupili mu igrača
Otpakuje one silne kesice iz potpisa.
ma imao sam ja onu moju plan listu odozgo zavrsenu odavno, dobrano sam se pripremio pre pocetka drafta za runde, nego valjalo je opet proci kroz prioritetedr.dule ::utece da se malo raspita o prospektima
Steelers ::300. objavu iskoristicu da pomenem Trejdminatora koji zacudjujuce nije trejdovao u drugoj rundi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu