Along with a potential trade for Ryan Mallett to #Texans is a one-year contract extension for Mallett. That would come along with the trade
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Evo Kara u Rejdersima. MM nadam se da je zadovoljan draftom do sada...
Dodaj i Alena Robinsona i ovog G sto su uzeli u mix i imas off.heavy draft.Ol' Dirty Bastard ::Bortles-Lee
Dobar je i Kar. Ali Mareja mnogi upoređuju sa Brisom. Po meni je malo podcijenjen, ali je imao tešku povredu, pa je zato pao na listi.Mean_Machine ::penban ::Evo Kara u Rejdersima. MM nadam se da je zadovoljan draftom do sada...
Vrlo zadovoljan, mada Vlada je spomenuo Murray-a kao QB što me je zaintrigiralo da vidim uopšte ko je taj lik i bogami nije loš po statistici i hajlajtsima na YT, čak ga je i Gruden hvalio, a još uvek nije draftovan.
Mada Carr se čini kao interesantan prospekat svakako, samo još da se izbunari neki valjani WR i možda se dođe do pozitivnog skora ove godine ili sledeće ( da ne pričamo o pritajnoj mašti o PO)
Vlado997 ::Ne čudi me što je Bili draftovao Garapoloa, taj momak je zapao za oko i Šonu Pejtonu.
Zona do trona ::ocekujem danas dan sa dosta obrta.
na umu imam po tri igraca za Remse i tri za NE
Peyton Manning ::ukratko ko je odradio najbolje draft,makar gledano na prvu loptu?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu