Brett Favre ::očekivao sam da Brady slomi kacigu kad je Suggs isforsirao fumble za TD.Ali iskulirao je.
Jbg nije ga video, sta sad, desava se......
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Brett Favre ::očekivao sam da Brady slomi kacigu kad je Suggs isforsirao fumble za TD.Ali iskulirao je.
Brett Favre ::još jedna krompa za SL rams. Mloooogo slabo.Ne smem da pomislim šta će biti na sledećoj tekmi kod kuće.
kb8 ::iceman ::kb8 ::Baltimore nek mazne Patse
Al zamalo......
Vec sam sve komentiro al svejedno moram rec 'U p lijepe m i to 300 puta'
iceman ::Ovan ::ovo je teeeeško sranje od utakmice, nikad ali nikad nisam voleo da gledam denver znači odvratni su mi..
Pa 10-7 bilo 10 minuta do kraja tekme ja batalio.....sranje.....
iceman ::kb8 ::iceman ::kb8 ::Baltimore nek mazne Patse
Al zamalo......
HAHAHAHA samo polako bez nervoze.....
kb8 ::iceman ::kb8 ::iceman ::kb8 ::Baltimore nek mazne Patse
Al zamalo......
HAHAHAHA samo polako bez nervoze.....
Pa je'ote ako ih sada nisu bubnili ne znam kad ce... Konacno imaju napad koji moze nesto iskreirat al dzabe kad obrana se pati li se pati i onda 2 puta kad su kao nesto i uspjeli napravit, bam, 2 puta sviraju roughing da passer i 2 puta popuse TD...
I onda jos onaj drop pass na kraju... Za ne povjerovat... Svaka cast Patsima al svejedno mislim da su tu Ravensi izgubili tekmu a ne je Patsi dobili... Jednostavno su uzeli sto su im ovi dali i to je to...
kb8 ::naplatit ce se to sve u PO i to je to
Što se tiče same utakmice, bila je odlična, a Patsi mnogo bolji nego protiv Billsa i Jetsa. Ali više mi je pun kurac onih floskula "zaslužili ste pobedu i ne znam zašto vam je potrebna i pomoć sudija". Zajebi me toga. Ovo su utakmice koje se svode na jedan play i jedna pogrešna odluka može da promeni tok i rezultat meča - i treba reći da su Ravensi oštećeni, i na kraju izgubili. Stoga mi je drago da su Harbaugh, Reed i Lewis to uradili, pa makar to svi nazivali "kukanjem i izgovorima".
Evo krenuću redom, čega se setim od juče:
- 2 RTP kazne. Ispod je i klip prve. Suggs je izgubio ravnotežu pre pasa Brady-ja i morao je da protivteži svim zakonima fizike da bi ga izbegao. Pada leđima okrenut QBu i jedva ga očeše i dobije kaznu. (poseban za Bredy-jevo 1. foliranje da je udaren 2. okretanje ka sudiji, i ukazivanje na Brady rule 3. sudija koji mu klima glavom u fazonu - yea, yea, I gottcha Tom.)
- Pa mi bre na _touch_ fudbalu na Adi jače udaramo nego što su ove kazne. Ngata kod druge je podigao ruke, i gledao u suprotnu stranu da vidi šta će se desiti sa akcijom, da bi posle saznao da je zakačio QBa po padu i dobio 15 jardi kazne. Obe kazne su bile na 3rd down ako se ne varam. Tu je moj TV i okruženje bilo u najvećoj opasnosti.
- 4th down kod fake FG koji su Patsi pokušali. Klasična krađa. Lik nije uzeo prvi down, već je nogom izašao napolje, Ravensi su mogli da odbiju illegal motion kaznu i da dobiju loptu. Gde su se u međuvremenu sudije zbunile, nije mi jasno...
- Pas kada je Flacco-u suđen intentional grounding (navodno izbegao sack). Dečko je izašao iz džepa da je došao maltene do aut linije i bacio preko L-o-S. O čemu mi pričamo dalje? Da li je bitno što je loptu prebacio u levu ruku i bacio frljoku u aut.. il ja ne znam pravila il me neko zajebava?
- Suđenje 15 jardi kazne klupi, unsportsmenlike conduct?!?! Eeeej. Zato što je Harbaugh rekao "thats a bull-shit call!".. pa, to se bre viđe po 100 puta na svakom meču i od svakog trenera. Koliko sam gorih stvari video... Da ne pričam što to stvarno i jeste bio BS call...
- BS call je bio OPI koji je sviran Masonu kada se sudario sa CB. Derrick nije ispružio ruke ni milimetar i dobio OPI!! Sa druge, strane imaš Mossa kome je push-off srednje ime. Samo juče je dva puta to uradio na Foxworthu. No flag.
- Ball spots. Oko toga se digla prašina, mada to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim preko TVa. U pitanju je 4th&out na pola terena, kada je Heap bio jedva kratak. A posle je dive McGahee-ja koji je išao bar 1 yd u napred, + second effort, nije bilo dovoljno da se uzme prvi down. Onda, kod TD run Brejdija, evo sad sam opet pogledao, nema šanse da me neko ubedi da je bio sa sigurnošću u endzoni.
- Chalenge kod INT Boddena. Bio je 100 puta snimak i svaki put mi se činilo da vrhom desnog stopala gazi liniju. Takođe, chalenge kod hvatanja Faulka kada je bobblovao i legao preko lopte. OK, ništa se nije videlo. Ali, indikativno je da su sve sumnjive odluke iše na jednu stranu.
- Bio je jedan prekršaj Carra na Welkeru, čini mi se da su ga okarakterisali kao "illegal contact 5yds". Posle su pustili snimak. Apsolutna smejurija. Takođe, mislim da je bio 3rd down. To je bio šlag na tortu.
- Situacija kada Butler u endzoni se odrazi preko Masona, obe _ruke na njemu_ i pravi PD. No flag.
- Incom. pas ka Claytonu u poslednjem drajvu na meču. Bodden nije ni pogledao loptu, a bilo je kontakta sa WR. Tada doduše nisam ni očekivao išta. No flag.
- Scramble Brady-ja od 10-11 jardi. Ako pogledaš pažljivo videćeš klasičan holding OL Patsa koji nije sviran. Ne sećam se koji je igrač bio u pitanju. Holdinge i slično gde ne mogu da se setim tačno situacije neću ni da spominjem, možda kad odgledam snimak.
- A Flacco je maltene non-stop bio udaran nakon pasa i na zemlji. Pogledaj recimo ovaj snimak kod povrede Gaithera:
Warren direktno se zakucava u njega kacigom nakon što je bacio pas. Nije mogao da se zaustavi? Haha. Važi.
A u - istoj - akciji, lik sa leđa mu ide kacigom ispod kolena, takođe nakon pasa. Što je po 2 aršina, 15 jardi kazne.
naravno, ništa nije svirano. Valjda se Flacco ne buni dovoljno i ne plače, ne snima dovoljno reklama, šta li... To je sve čega se sećam ovako iz glave, ne smem ni da gledam snimak
E sada, sve se može spinovati.. i naći opravdanje u nekoj "slobodnoj proceni sudija i tumačenju pravilnika". Problem je što to konstantno ide protiv nekih timova, dok se drugi (timovi, QBs) pak favorizuju. Znam da je lame kukati na sudije posle poraza, ali što bi rekao Velja "ajd da malo kraduckate pa da vam se progleda kroz prste, al vi bre mnogo kradete".
Bottomline, Ravensi su izgubili zbog Clayton-ovog dropa. Siguran sam da bi dali TD u 4. pokušaja za goal. Šta je, tu je. I nije mi toliko žao poraza (bolniji je bio onaj pre 2 godine u MNF iako je BAL tad bio van priče za PO). Ravensi igraju dobro, i ako ovako nastave, nema sumnje da će završiti u play-offu. A tad ćemo se ponovo ćerati. :happy:
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu