drvoseca se spominje sa cokoladnim iz doline gubavih
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
igor96 ::Ja nisam ni rekao da su Decker i Moreno losi, ali Manning je elitini QB i njemu ne trebaju elitni WR, pogotovo ne ako su 3. WR u timu, jer on moze da napravi sam WR koji ce biti solidan. A moreno je imao sezonu zivota, ne ocekivano, zato ako na osnovu te sezone pomisli da je mnogo dobar i trazi velike pare denver ce da kaze cao dovidjenja i dovesce nekog makar i malo losijeg kvaliteta jer im je pozicija rb u timu nije toliko vazna.
TutaQB ::igor96 ::Ja nisam ni rekao da su Decker i Moreno losi, ali Manning je elitini QB i njemu ne trebaju elitni WR, pogotovo ne ako su 3. WR u timu, jer on moze da napravi sam WR koji ce biti solidan. A moreno je imao sezonu zivota, ne ocekivano, zato ako na osnovu te sezone pomisli da je mnogo dobar i trazi velike pare denver ce da kaze cao dovidjenja i dovesce nekog makar i malo losijeg kvaliteta jer im je pozicija rb u timu nije toliko vazna.
I jos za te pare mogu da plate neku odbranu, Bailey je mator i sve to.
+1
Deker je ubo premiju sa onom njegovom gospodjompenban ::Denver jednostavno nema para sledece sezone... Tako da tesko da ce Deker ostati, osim ako ne pristane da igra za kikiriki dok Mening ne ode u penziju
SymphonyX ::Deker je ubo premiju sa onom njegovom gospodjompenban ::Denver jednostavno nema para sledece sezone... Tako da tesko da ce Deker ostati, osim ako ne pristane da igra za kikiriki dok Mening ne ode u penziju
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu