dakle polako se kristališu stvariu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Freak ::Tolbert bager
LoL! Ima nas toliko tu, valjda će neko ubosti neki kod, a ja sam za to da platimo za sledeću sezonu jedan nalog. Kad se svi udružimo, biće par evrića po svakom.Gazda Miki ::Palermo ::Ne znam, videćemo za dalje kako će biti.Ol' Dirty Bastard ::Palermo ti si Bog, hvala ti za ono ko bratu! Reci mi samo hoce game pass moci i u buduce da se koristi ili samo danas? Hvala jos jednom
Palermo molim te!
Ne znam kako nam onda funkcioniše ovaj cookie, mora postojati način da se očita.penban ::Palermo, GP moze sa jednog naloga da se gleda samo na jednom racunaru... Mislim da su tako rekli ranije
Probao sam to da namestim, pa nisam uspeo, a valjda nisam imao dovoljno vremena, probaću sad za praznik.Freak ::ne znam cemu frka... ja od jutros gledam na Chrome-u preko onog uputstva sa Reddit-a bez ijednog prekida... evo treca nedelja za redom na taj nacin.
Videću, možda platim 20 € za program koji menja IP adresu tako što ti dozvoljava da sam biraš državu, ali imao sam ranije to i nije bila baš neka brzina, znao je da koči.zokiruma ::ja koristim proxy server iz argentine i nemam problema
Neka, neka, izgaziće neko i Denverzokiruma ::a sada da gledamo kako CIN gazi
Ništa to ne vredi bez trocifrenog broja sa poleđineGazda Miki ::ovo
za iducu godinu samo mi svi pustite brojeve kreditnih i exp.date i bez brige
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu