Salim se.
Ja bih ipak kupio neki klub,pa makar to bili i Patriote
Ja bih ipak kupio neki klub,pa makar to bili i Patriote
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ne gleda se poen količnik izmedju dva tima kao najvažniji, samo pobede, remiji, odnosno porazi. Onda odnos u diviziji itd... Vidis da se poeni tek pri kraju pominju. Ali u ovom slučaju nema veze, NO ako pobedi a CAR izgubi, Sveci ce imati bolji divizijski skorpenban ::FdS ::u stvari vrlo jednostavno je. ako Karolina izgubi imaće dva poraza u diviziji a NO ako pobedi zadnju ostaće na jednom porazu u diviziji a to je uvek prvi kriterijum.
Bolje vi gledajte kako da obezbedite PO pošto još možete da ispušite. Kontam da je red da se Zoni bar malo malo malo vrati za sav maler koji ih je terao.
Two Clubs
Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
Best won-lost-tied percentage in common games.
Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
Strength of victory.
Strength of schedule.
Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.
Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.
Best net points in common games.
Best net points in all games.
Best net touchdowns in all games.
Znaci to se prvo gleda
NO je dobio CAR 31-13, a izgubio 13-17
Чизхед ::Ajde dosta panike.. Vidim ovde najave kraaaj, gotovo, jos malo pa nestalo... Ima jos skoro 2 meseca dobrog fudbala, tj. sad ide onaj najbolji deo sezone. NIJE JOS KRAJ !!! ima jos dosta !!!
dr.dule ::to kaze navijac no.1 tima u ligi. sta li kazu recimo gubavi na to?
Pa evo i moji ce vrv da ostanu bez PO, pa to nema nikakve veze....dr.dule ::to kaze navijac no.1 tima u ligi. sta li kazu recimo gubavi na to?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu