dr.dule ::od njih se tako nesto uvek moze ocekivati. ja sam zaspao na 36-24 misleci da je to zavrseno a ono jok. e moj JJ
Isto i ja jbte... i sad vidim jos jedan meltdown Romoceptiona.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::od njih se tako nesto uvek moze ocekivati. ja sam zaspao na 36-24 misleci da je to zavrseno a ono jok. e moj JJ
svake godine mislim: e ove cowboysi ulaze u PO sigurno i svaki put bude "there is always next season"Gazda Miki ::šta strašno Mariću?
Get in čoveče!
penban ::Mislim da PIT dobija CIN
Dragi Filipe, sta je tu strasno?Peyton Manning ::ne mogu da verujem da je Dalas izgubio posle 26-3 od Gb bez AR...strasno
a kako se sad zakuvalo u NFC porazima Phi i Dal,a pobedima Ari i Chi..jos samo veceras da pobedi Detroit i nastaje ludnica
Gazda Miki ::zašto skidam GB kad imam na GP....
Ja ne znam odakle tebi podatak da je OAK igrao jedan SB(osvojio je tri SB), ali mogu samo da konstatujem da imas mnogo postova koji bas nisu logicni i imaju kontroverzne cinjenice, a ponekad kao ovaj i nebulozne cinjenice. Nije problem cak ni jezicka barijera ( u jednom postu si napisao da zivis negde gde je sad 24 noc, pretpostavljam da su polarni krajevi (Kanada, Svedska, Finska, Norveska, Rusija, Severni ili Juzni Pol)) i da pricas na vise stranih jezika pa imas gramaticke greske na maternjem jeziku.zokiruma ::secam se kada se uveden ovaj sistem igranja i ove grupe da je NFL EAST uz NYG, PHI, DAL i WAS bila divizija sa najvise SB prvaka, nazalost nista nisu uspeli da urade kasnije, ne mislim na NYG koju su osvetlali obraz ovoj diviziji i donekle na PHI koliko na DAL i WAS. Ipak je DAL najskljuplja fransiza u NFL i ako se ne varam tim sa najvise navijaca ali sto se tice same igre bas su razocarali, kao i WAS, ne mislim tu samo na ovu sezonu vec na dosta sezona unazad. Takda je recimo ARI bila topovsko meso za sve time ali vremenom su napravili tim, igrali SB (ARI je samo primer ), takodje divizija koja je skoz razocarla makar mene je i AFC West koji uz DEN, SD, KC i OAK nije uradio ama bas nista (OAK je igrao jedan SB), iskreno se nadam da ce ove godine makar neko iz ove divizije doci do SB, bilo bi extra da je to DEN ali necu plakati ni ako to bude KC
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu