eeee moj prijatelj je uzeo 75 soma juce
svaka mu cast!
svaka mu cast!
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ja, i to dostaRaising Arizona ::Da li je neko dobio na kladionici ovaj vikend
ne shavatam sto pitas/kazespenban ::reci mi imas li koprivnjacu?
Peyton Manning ::ne shavatam sto pitas/kazespenban ::reci mi imas li koprivnjacu?
ne,samo imam nocne more kako redovno pada u malu,a ja samo gledam i ne igrampenban ::Peyton Manning ::ne shavatam sto pitas/kazespenban ::reci mi imas li koprivnjacu?
Ono kad se ceses jer kriziras
El Jefe runs San Diego ::pitam se da li ce usranko koji je dobio 75k da se javi, posto je sa foruma
ima to u mocartu,zove se neki grcki loto ili tako nestopenban ::kod nas u selu se ljudi napalili na neke brojeve, tombolu... ima u soker kladionicama
izvlacenje 80 brojeva svakih 10 minuta cini mi se... uplata koliko te volja, a najcesce igraju na pogodjena 2 ili 3 broja... zarazno u pm, kladionica puna ceo dan, ne mozes normalan tiket da odigra.
o ovome pricas?El Jefe runs San Diego ::pitam se da li ce usranko koji je dobio 75k da se javi, posto je sa foruma
KPGS ::Bilo bi mnogo interesantinije i u NFC North i u NFC Least da mecici oderu kravice,
a i mom dzepu bi dobro doslo 100 evra, jer mi samo to fali za kes.
Ali ovo kolo se naplatilo za sve promasaje, uzeo sam 72 hiljade na dva tiketa po jednu crvenu.
Ziveo flekavi magarac i usrani gavranovi, hvala sto ste jedva pobedili jer bih opet pukao zbog jajcenja kvote!
Peyton Manning ::ima to u mocartu,zove se neki grcki loto ili tako nestopenban ::kod nas u selu se ljudi napalili na neke brojeve, tombolu... ima u soker kladionicama
izvlacenje 80 brojeva svakih 10 minuta cini mi se... uplata koliko te volja, a najcesce igraju na pogodjena 2 ili 3 broja... zarazno u pm, kladionica puna ceo dan, ne mozes normalan tiket da odigra.
da,solidne su kvote...penban ::Peyton Manning ::ima to u mocartu,zove se neki grcki loto ili tako nestopenban ::kod nas u selu se ljudi napalili na neke brojeve, tombolu... ima u soker kladionicama
Ljudi su po 5 sati u kladionici... Zaraza, mada se lepe pare mogu dobiti ako te usere pa pogodis 3 ili daleko bilo 4 broja
Peyton Manning ::o ovome pricas?El Jefe runs San Diego ::pitam se da li ce usranko koji je dobio 75k da se javi, posto je sa forumaKPGS ::Bilo bi mnogo interesantinije i u NFC North i u NFC Least da mecici oderu kravice,
a i mom dzepu bi dobro doslo 100 evra, jer mi samo to fali za kes.
Ali ovo kolo se naplatilo za sve promasaje, uzeo sam 72 hiljade na dva tiketa po jednu crvenu.
Ziveo flekavi magarac i usrani gavranovi, hvala sto ste jedva pobedili jer bih opet pukao zbog jajcenja kvote!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu