da mi je Kurtov mozak na nedelju dana
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::ko je treći qb po briju jardi ove sezone
nikad neceš pogodoiti?
Ništa čudno, s obzirom da u Sinsinatiju ne jebu trčanje dva posto. Daj loptu džindžeru da je baca do iznemoglosti.Danijel Lg :: dalton
fin deckoGazda Miki ::upoznati se sagom u Majamiju Incognito-Martin. Evo recimo kako izgleda prefinjeni i načitani Richie Incognito u jednom lokalu
Jel ima neka sa malo većom dioptrijom?kb8 ::Moj Kompa, nećete ni znat šta vas je snašlo...
Jaguars Roar će vas pojest
Sa legendom Reedom koji ce zakrpiti realno najslabiji deo inace mocne odbrane i povoljnim rasporedom do kraja iskreno se nadam ucescu u PO iako su nam mnogi prognozirali 3-13 sezonupenban ::Jets now have announced they reached agreement with S Ed Reed. He will practice with team today.
Treba li onda ja da objasnjavam kad su onomad pored T-Wolfa i mene prosle Dolfinsice?kb8 ::Brate kako to izgleda...
Kacu na Tailgateu prošle pored nas...
U pm...
Samo za odlikaše majku im...
Strava...
Uh...
Nije ovo dobro za pritisak.Raising Arizona ::Treba li onda ja da objasnjavam kad su onomad pored T-Wolfa i mene prosle Dolfinsice?kb8 ::Brate kako to izgleda...
Kacu na Tailgateu prošle pored nas...
U pm...
Samo za odlikaše majku im...
Strava...
Uh...
Treba.
Federico de Soya ::Ali je dobro za potisak.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu