ma ja ne volim TB od SB XXXVII i one pobede nad OAK, uz spansku seriju oko John Grudena. E kako je Rich Gannon tada igrao
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 16 ... 29, 30, 31
samo im jos onda treba kvoterbek. recimo Mallett.penban ::Tampi realno nije u interesu da pobedjuje, jer drugacije ne mogu oterati Sijana. Sa normalnim trenerom to je tim koji moze dosta da napravi.
Zar to nije sredjeno vec?dr.dule ::samo im jos onda treba kvoterbek. recimo Mallett.penban ::Tampi realno nije u interesu da pobedjuje, jer drugacije ne mogu oterati Sijana. Sa normalnim trenerom to je tim koji moze dosta da napravi.
super foraFederico de Soya ::
kakva pobeda, nema dalje
+1Federico de Soya ::Pa dobro bre, šta tu ima čudno. Pre će Duško Vujošević tipovati na pobedu Zvezde u košarkaškom derbiju protiv Partizana nego što će Ditka tipovati na pobedu Sireva protiv njegovih Bears-a.
I meni je iznenađenje, ali ne treba podcijenti ni odbranu Jetsa, koja je izgledala jako dobro.penban ::kako za koga... meni jedino iznenadjenje sto NO nije dobio Zelene, ali i nije preveliko
zato sam i napisao da nije preveliko iznenadjenjeVlado997 ::I meni je iznenađenje, ali ne treba podcijenti ni odbranu Jetsa, koja je izgledala jako dobro.penban ::kako za koga... meni jedino iznenadjenje sto NO nije dobio Zelene, ali i nije preveliko
Idi na stranu : 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu