Mnogo bi bilo da Koltsi naprave dva trejda sa CLE ove godine
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Kaze Chudzinski da to nema veze sa istinom i da ne zele da ga trejdujuSymphonyX ::Meni stvarno nije jasno zasto oni ludaci iz Brownsa oce da trejduju Gordona.Lik sa sumnjivim kvoterbekovima pravi nevjerovatne brojke i uopste igra sjajno.
tamo gde bi bio srecniji i ne bi se osecao kao gubitnik.Danijel Lg ::pa kud bi išao taj
U pravu si,mislio sam na njega.Znam da su sanse uzasno male,ali bilo bi sjajno.Chiefsi i Tony krecu u labudov ples i raspadaju seFederico de Soya ::Mislio je na Tonija, i nema šanse da se to desi. Toni jednostavno neće.
Zato imamo loš izbor tekmi u ovom udarnom nedeljnom terminu,kao i ovaj week.Monta Ellis #8 ::Sest ekipa i ove nedelje slobodno
Možda i ne bi bilo loše da trejdujemo DMCa za neki pik prve runde.dr.dule ::spominje se Alen iz Minesote, MekFaden iz Oaklanda. samo nikako da se spomene MeKoj iz Tampe
problem je sto nosi visoku platu plus staklen je. usput istice mu ugovorblack & silver ::Eh peta,pa makar druga runda.
+1dr.dule ::Kenny Britt koliko je veliki talenat toliko ima veliku prazninu u glavi. steta
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu