Ovaj Ponder je najbolji QB u ligi
Kako je lepo bacio iza Grega... savrseno
Kako je lepo bacio iza Grega... savrseno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ni govora o DPIRobert De Niro ::bogme, deluje mi kao poklon onaj DPI,
biće zanimljivo
nije njemu lako.Gazda Miki ::RIP Jerry Jones
+1Federico de Soya ::Odbrana Jetsa je totalna misterija. Nekad odigraju kao gomila rekreativaca pokupljena sa ulice a nekad kao top 5 NFL odbrana.
pre drafta 2012 Dzones je uporedjivan sa 85ticom koja nije mogla nauciti Tomin plejbuk a posto je isti legenda Bengalsa znao sam da ce ga Luis draftovati. sada pokazuje da imam kvaliteta u sebi.Peyton Manning ::M.Jones bacio A.J. u senku
Vec vidim tamo negde week 15 kao WC u NFC idu NYGPeyton Manning ::Play-off picture
To se podrazumeva. Ja sam prikriveni simpatizer Rodoljuba dok god moji imaju šanse da uđu u POpenban ::Bitno je da cete se po starom dobrom obicaju dokopati PO
A onda i SB... ali to samo ako mi tamo budemo... tako da sam na tvom mestu navijao bih za NE do kraja
sada videh. Red Sox igraju World seriju i ako pobede gotovo je nemoguce da i Patriote udju u SB.dr.dule ::meni vec odavno smrdi dobro poznati SB ali ovaj put sa drugacijim ishodom.
Videcemo. Curse of Bambino je razbijen, sad nemaju izgovora.dr.dule ::sada videh. Red Sox igraju World seriju i ako pobede gotovo je nemoguce da i Patriote udju u SB.dr.dule ::meni vec odavno smrdi dobro poznati SB ali ovaj put sa drugacijim ishodom.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu