Ovi ni krivi ni dužni će opet uzet diviziju i otić u PO...
Osim ak Doktorove mačke to malo ne pošemere...
Osim ak Doktorove mačke to malo ne pošemere...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
markosto likes this post
penban and markosto like this post
TitansFan ::Ja stvarno ne mogu da razumem čemu potreba za novim stadionom i to zatvorenim. Zapravo čar fudbala pored same igre jeste i vreme, kiše, sunce, sneg, prijatno, toplo, hladno vreme itd...i ovo kažem kao igrač, da ne bude kao "lako je nama što gledamo sa ekrana da pričamo", igrao sam fudbal u Prvoj ligi Srbije, ranije i u juniorskoj, igrao sam i po snegu, kiši, 40 stepeni i sve što mogu da kažem je živeli otvoreni stadion, to mi je nekako fudbal u punom sjaju i onakav kakav treba da bude
TitansFan likes this post
markosto likes this post
penban likes this post
penban likes this post
Ovo jedino nije tacno. Mislim da da je svaku sezonu igrao bar 13-14 meceva.penban ::Mariota je momak koji je imao problem sa povredom i strašan pad u igri, a Rajan je to iskoristio...
AJ Brown je zver, ali je češće bio na klupi zbog povreda, nego što je igrao.
Poslednje tri godine vodi tim u plejof, ima više od 60% pobeda sa timom koji je blago rečeno prosek... ma preloš trener
Peyton Manning ::Ovo jedino nije tacno. Mislim da da je svaku sezonu igrao bar 13-14 meceva.penban ::Mariota je momak koji je imao problem sa povredom i strašan pad u igri, a Rajan je to iskoristio...
AJ Brown je zver, ali je češće bio na klupi zbog povreda, nego što je igrao.
Poslednje tri godine vodi tim u plejof, ima više od 60% pobeda sa timom koji je blago rečeno prosek... ma preloš trener
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu