Dobro je sto ne gledate. Trulez tekma.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Nije tako loše, ali prvo i poslednje najvrednije.Palermo :: možda Giantsi konačno i dobiju Kansas će preslišati Houston, GB preko 1 TD hendikep, Titans i 49ers under, a u over idu Dallas i Philadelphia, Lavovi i Tigrovi, Crvenokošci i Medveri. Prvi poraz Denvera. Amin.
Jedna u nizu.Federico de Soya ::I Gruden kaže da je prekratko tu da bi se mogli osloniti na njega i da je njegov start bila greška.
Gledaj Minesotu opet sledece nedelje zbog radi deja vu osecaja. :---:black & silver ::Odgledah sinoć 1 pol. Odavno lošiju utakmicu nisam gledao.
A gde je on?Gazda Miki ::Ron Jaworski jeste možda bio dileja ali je bez njegovih "svađa" sa Grudenom MNF prilično...monoton
Fali mi taj kanal, narocito za uvod u nedelju popodne.Gazda Miki ::na ESPN ostao ali je samo analyst
Ma samo kad vam proradi Josh eto vas u PO.Murphy's ACL ::Gledaj Minesotu opet sledece nedelje zbog radi deja vu osecaja. :---:black & silver ::Odgledah sinoć 1 pol. Odavno lošiju utakmicu nisam gledao.
I meni,mislim pratiš ti,gledaš tekme preko neta ali nije to to Ja pogotovo navikao na NFL Live svaku noć,čini mi se da je išla oko 22:00h.Murphy's ACL ::Fali mi taj kanal, narocito za uvod u nedelju popodne.Gazda Miki ::na ESPN ostao ali je samo analyst
Josh Freeman: 16 overthrown incompletions; most by any QB in a game in the 8 years for which we have data on overthrows
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) October 22, 2013
Upravo tako.Federico de Soya ::Verovatno bi ostalo 3-0 do kraja utakmice da nije bilo specijalnih timova i grešaka.
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu