zaglavljeni u rikvercu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Plakace oni za Frimenom za dve - tri nedelje, a mi cemo da im se smejemo i plazimo.penban ::nema tu popravke dok se ne odradi generalka
Niste Dane. Vas samo nece i trener vam je kreten. Ima tu jos citava tampon zona do kanala.Danijel Lg ::mi smo u predubokom kanalu
penban ::Minesota je ambis mog zivota
A o Tampi da ne pricam ja
Da l' je ova kletva od Sijana stigla
Ili tudje grehe placam ja
By Frimen
navodno brlkao okolo i lajao o frimenuGazda Miki ::vidim NFLPA zajahali na Schianov vrat nešto
Sta brate?Murphy's ACL ::penban ::Minesota je ambis mog zivota
By Frimen
pa ja mislim da neceGazda Miki ::imam osećaj da će schiana da nogiraju ako ne ovo onda sledeće kolo
Don't quit your dayjob.penban ::Sta brate?Murphy's ACL ::penban ::Minesota je ambis mog zivota
By Frimen
Danetovo pominjanje kanala me asociralo na ambis, a ambis na Novicu i njegov hit, pa resio malo da prepevam
Necu, ovo mi je vise hobiMurphy's ACL ::Don't quit your dayjob.penban ::Sta brate?Murphy's ACL ::penban ::Minesota je ambis mog zivota
By Frimen
Danetovo pominjanje kanala me asociralo na ambis, a ambis na Novicu i njegov hit, pa resio malo da prepevam
Razumem te. I kod mene je slicno tako. Isti efekat ima igra minesote i tvoja pesmica.penban ::
Meni bilo smesno, mada kada su Tampa i Minesota u pitanju, mene je lako nasmejati
To samo na forumu... van foruma uspevam da kontrolisem ovakve izleteGazda Miki ::penjo, sad me ne čudi što nisi smuvao neku na poeziju
Drago mi je.penban ::To samo na forumu... van foruma uspevam da kontrolisem ovakve izleteGazda Miki ::penjo, sad me ne čudi što nisi smuvao neku na poeziju
Bilo je ispadanja, ali i Drew ih je bacao okolo kao da imaju ruke od dva metra.Vlado997 ::NE može Drew sam sebi bacati pasove.
Murphy's ACL ::
Dobice sledecu tekmu
Nova metla dobro cisti u pocetku. Odigrace dobro protiv ocajnih divova, svi ce da se napale, a onda cemo opet da useremo sledecu.Palermo ::Murphy's ACL ::
Dobice sledecu tekmu
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu