Te tekme TNF su uvek neki raspad.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ako nesto mrzim to je TNF, a nesto nisam provalio ni da su Ameri ludi za njim.penban ::to ukidati nece
svidja se amerima
Meni je okJacob ::Ako nesto mrzim to je TNF, a nesto nisam provalio ni da su Ameri ludi za njim.penban ::to ukidati nece
svidja se amerima
Sta znam, mene to smara, da je do mene ni MNF ne bi bilopenban ::Meni je okJacob ::Ako nesto mrzim to je TNF, a nesto nisam provalio ni da su Ameri ludi za njim.penban ::to ukidati nece
svidja se amerima
Bilo je dobrih utakmica, neizvesnih
Pa ono termin van nedelje i ponedeljka gde mozes da odgledas jednu utakmicu koja je ok... ne elitna ali ok
Kad zakucas ko deda u 23hJacob ::Sta znam, mene to smara, da je do mene ni MNF ne bi bilopenban ::Meni je okJacob ::Ako nesto mrzim to je TNF, a nesto nisam provalio ni da su Ameri ludi za njim.penban ::to ukidati nece
svidja se amerima
Pa ono termin van nedelje i ponedeljka gde mozes da odgledas jednu utakmicu koja je ok... ne elitna ali ok
Ma nije to nego hocu brate da sve bude u jednom danu a ne ovo da cekam ko siparica od cetvrtka do nedelje do ponodeljkapenban ::Kad zakucas ko deda u 23hJacob ::Sta znam, mene to smara, da je do mene ni MNF ne bi bilopenban ::Meni je okJacob ::Ako nesto mrzim to je TNF, a nesto nisam provalio ni da su Ameri ludi za njim.penban ::to ukidati nece
svidja se amerima
penban ::Mislim da ce iznenadjenje kola biti pobeda Arizone u SF
Odusevila me Arizonina odbrana protiv mobilnog qb-a, a mislim da je Kem bolji od Tetoviranog
Šanse su realne samo ako se utakmica završi posle prve četvrtine. Mada, ko zna... Još jedan dobar dan Nicksa, da i Cruz nešto napravi, da se Wilsonu opet omakne TD, da Elija ne sekuju više nego jednom...Danijel Lg ::pa imate realne šanse protiv CHI
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu