Puno i za reć u pm...
Majku ti milu, šta bi to bilo...
Majku ti milu, šta bi to bilo...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Poslednji put izmenio Remblender dana Uto 10 Sep 2013, 12:31, izmenio ukupno 3 puta
Au,gdje te ovi moji idioti oboriše.Dobre kvote si gađao.2.30 i 3.30Remblender ::Prosto mi se place....
a imali su napad za pobjedu....
E jebi ga, pa valjda se i oni pripremaju za svakog protivnika posebno...Federico de Soya ::Eagles-i su apsolutno svaki defanzivni plej blicovali. Skinsi su na to počeli da se snalaze tek pred kraj treće. Voleo bih da ih vidim da tako igraju kad budu igrali protiv Pejtona. Možda im prođe prvi put. Posle toga svaki sledeći put ide 5 do 10 jardi osvojenih minimum za Pejtona i ekipu.
I meni,sviđa mi se napad.Vik i ekipa su lagano prelazili jarde a to proteklih par sezona nije bio slučaj.Doduše jesu usrali 2 pol. kao da nisu imali više snage a i def. im je malo šuplja.kb8 ::E jebi ga, pa valjda se i oni pripremaju za svakog protivnika posebno...Federico de Soya ::Eagles-i su apsolutno svaki defanzivni plej blicovali. Skinsi su na to počeli da se snalaze tek pred kraj treće. Voleo bih da ih vidim da tako igraju kad budu igrali protiv Pejtona. Možda im prođe prvi put. Posle toga svaki sledeći put ide 5 do 10 jardi osvojenih minimum za Pejtona i ekipu.
Meni se ovi Eaglesi svidjaju, nek priča ko šta oće...
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu