upoznat sam sa timpenban ::Inace Filipe, taj hotel sluzi cesto novosadskim direktorima da dovode svoje ljubavnice (kombinacija drolje i kurve)
put je i dalje jako los...
a sto se Rume tice,ono sto valja od smestaja ovde je skupo dosta...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
upoznat sam sa timpenban ::Inace Filipe, taj hotel sluzi cesto novosadskim direktorima da dovode svoje ljubavnice (kombinacija drolje i kurve)
lično mislim da bi oba spavanja trebalo obaviti na fgPeyton Manning ::s obzirom da je trenutno stanje u NS ravno Baltimoru,ne znam da li je pametno da pijemo tamo...
Ti getovci su mala maca za klince sa macetamaPeyton Manning ::s obzirom da je trenutno stanje u NS ravno Baltimoru,ne znam da li je pametno da pijemo tamo...
pa da...nas 15-20,neko ce se zakaciti sa nekim 99% i onda moze izbiti problem...penban ::Ti getovci su mala maca za klince sa macetamaPeyton Manning ::s obzirom da je trenutno stanje u NS ravno Baltimoru,ne znam da li je pametno da pijemo tamo...
Ma nocni zivot je ok, ali malo je problem napraviti izlazak 15-20 ljudi koliko ce nas biti. Plus snaci se za smestaj...
Imamo tebe da nas branisPeyton Manning ::pa da...nas 15-20,neko ce se zakaciti sa nekim 99% i onda moze izbiti problem...penban ::Ti getovci su mala maca za klince sa macetamaPeyton Manning ::s obzirom da je trenutno stanje u NS ravno Baltimoru,ne znam da li je pametno da pijemo tamo...
Ma nocni zivot je ok, ali malo je problem napraviti izlazak 15-20 ljudi koliko ce nas biti. Plus snaci se za smestaj...
bolje zaobici velike gradove
Odakle ti to?Peyton Manning ::a sto se od Vrdnika odustalo?
tako mi se ucinilopenban ::Odakle ti to?Peyton Manning ::a sto se od Vrdnika odustalo?
+1Robert De Niro ::Ma dajte, kakvo kacenje kakvi bakraci, lepo izadjemo ko ljudi... ako planiramo nas 15 izaci, onda je najbolje na tamburase. U SAT tvrdjavi, znam konobara, rezervise nam koliko stolova treba i milina. A i moze se rezervisati i negde drugde.. sto se tice spavanja, najbolje obe noci na fg. Posle izlaska, ako bude bilo onih sto ne piju, eto ili u krajnjem slucaju tu je taksi.
penban ::Ne bih da kvarim, ali meni taj izlazak ne deluje realno
Prerano je za ovu pricu, jer se ne zna koliko ce ljudi biti. Ja prvi nisam siguran gde cu i da li cu za 7-8 meseci biti u prilici da prisustvujem tome. Da budem iskren nisam jos poceo da planiram sta cu za NG, a a kamo li za Dan republike koji su ipak malo blize.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|