a minesote i cirkusa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pa, ima još cela četvrtina. Jesi li se ti prekombinovao s vremenom?Robert De Niro ::
mani ga ako je ovo touchback, davice vreme
doduse kvota mi je 1.00 ako ostane tacno 24
nisam se prekombinovao, nego ako ostane ovaj rez, trcace uglavnom i trositi vreme, imam dosta iskustva s tom dlakom koja fali uprkos da ima vremena mnogoPalermo ::Pa, ima još cela četvrtina. Jesi li se ti prekombinovao s vremenom?Robert De Niro ::
mani ga ako je ovo touchback, davice vreme
doduse kvota mi je 1.00 ako ostane tacno 24
Ja se presaltao na drugu utakmicu cim su Chargersi poveli 20-10,odmah sam znao da im sledi meltdown.Pohovani feniks ::BOOOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vick-Jackson big play TD!
20:20!
Trebao si uzeti svoje. Imao sam osećaj da će pregaziti Washington, ali sam ih preskočio jer se nisu baš pokazali u prvoj utakmici.Robert De Niro ::
nisam se prekombinovao, nego ako ostane ovaj rez, trcace uglavnom i trositi vreme, imam dosta iskustva s tom dlakom koja fali uprkos da ima vremena mnogo
Dobro igraju.Nista nije gotovo.Zona do trona ::Ja se presaltao na drugu utakmicu cim su Chargersi poveli 20-10,odmah sam znao da im sledi meltdown.Pohovani feniks ::BOOOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Znam da ti kao navijac File moras da budes na oprezu,ali ja sam odgledao skoro svaki mec Chargersa u poslednje 2-3 godine i to je kao dan Mrmota.Pohovani feniks ::Dobro igraju.Nista nije gotovo.Zona do trona ::Ja se presaltao na drugu utakmicu cim su Chargersi poveli 20-10,odmah sam znao da im sledi meltdown.Pohovani feniks ::BOOOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kao i u svakom week-u.TMH34 ::bice vatrometa na kraju svih utakmica :A
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu